گلایه یوسف نوری از جریان سمی رسانه‌ای-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

گلایه یوسف نوری از جریان سمی رسانه‌ای

گاهی ما حلقه اثرگذاری این جریان رسانه‌ای معاند را پر رنگ می‌کنیم. هر وقت دیدگاه تربیتی خود را منتشر کردیم آب از آب تکان نخورد و هرگاه با انتقاد درست و منطبق بر عقلانیت به سند ۲۰۳۰ حمله کردیم، هیچ رسانه‌ای آن را انعکاس نداد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۲۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 13
کد خبر: ۱۴۲۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی مجاهدان عرصه تربیت و تبیین، با تبریک دهه امامت و ولایت گفت: کشور ایران دارای جامعه‌ای جوان است که این جمعیت به دلیل تصمیم‌ها و سیاست‌گذاری‌های اشتباه گذشته به سمت پیری رفته، اما همچنان نیروی جوان خلاق در کشور کم نیست. بر همین اساس باید به سمت نیروی جوان حکمران رفت. مغفول ماندن این کار، بیش از همه متوجه خود نیروی جوان است که با عملکردش، خود را تحمیل نکرده است.

وی ادامه داد: گاهی از من سؤال می‌شود، اوضاع کشور چگونه‌ است و من همواره پاسخ داده‌ام که اگر امثال شهید باهنر را داشته باشیم اوضاع خوب است. شهید باهنر دکترین داشت. این درحالی است که بسیاری افراد در جامعه ما مدرک دکتری دارند اما دکترین ندارند.

وزیر آموزش و پرورش با انتقاد از جریان سمی‌ رسانه‌ای که خیلی از مواهب کشور را بی‌اثر کرده است، تصریح کرد: گاهی ما حلقه اثرگذاری این جریان رسانه‌ای معاند را پر رنگ می‌کنیم. به کرات شاهد بودیم که یک موضوع خاص را خودمان دست به دست چرخانده‌ایم. ما هر وقت دیدگاه تربیتی خود را منتشر کردیم آب از آب تکان نخورد و هرگاه با انتقاد درست و منطبق بر عقلانیت به سند ۲۰۳۰ حمله کردیم، هیچ رسانه‌ای آن را انعکاس نداد.

وی خاطرنشان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری بر آن تأکید شده است، دو چرخ‌دنده بزرگ دارد. البته این چرخ‌دنده‌ها هفت برکت و هفت توصیه نیز دارد. این، جوان و نیروی جوانی‌ است که نیروی محرکه این چرخ‌دنده‌ها است.

نوری گفت: به هر سوی این جامعه نگاه می‌کنیم، می‌بینیم جوانان کارهایی انجام داده‌اند. اولین مرحله در مبحث بیانیه گام دوم انقلاب، علم و پژوهش است. پس لازم است جوانان آموزش و پرورش را جدی بگیرند و با همت، تلاش و انگیزه درباره آن کار کنند.

وی تأکید کرد: عرصه کار بسیار گسترده است؛ باید عرصه حضور باز شود تا همگان حضور یابند. همه اقشار مختلف عنان کار را به دست بگیرند و شما تنها در موارد خاص و امور خطیر در واگذاری امور، اهلیت را سرلوحه کار خویش قرار دهید.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید باور به جوانان را حفظ و تقویت کنیم، اظهار کرد: انگاره‌ها را باید تغییر داد؛ گرچه سخت است اما شما جوانان برای تغییر این انگاره‌ها توانمند هستید.

وی اضافه کرد: کار سخت است، از موانع دلسرد نشوید، اگر منِ وزیر شما را درک نمی‌کنم، سرخورده نشوید و با کار و تلاش و برنامه درست و دقیق، خودتان را تحمیل کنید. شما بر اساس باورهایتان معلمی را انتخاب کردید. همین باورها باعث شد تا رفتار معلمی پیشه کنید. منِ معلم نیک می‌دانم که انتخاب معلمی چه‌میزان محتاج صبر است.

نوری در ادامه افزود: طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها که از مدت‌ها پیش معطل مانده بود و اقتصاد کشور نیازمند این جراحی اقتصادی بود، سرانجام در دولت سیزدهم عملیاتی شد و این درحالی‌ است که دولت برای این جراحی سختی بسیاری متحمل شد.

وزیر آموزش و پرورش  اظهار کرد: بودجه آموزش و پرورش در دولت سیزدهم برای نخستین بار در طول تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی از ۹ درصد کل بودجه به ۱۳ درصد کل بودجه افزایش یافت، خیلی‌ها به خود و نهاد مطبوع‌شان نسبت می‌دهند که باید صراحتا عنوان کنم این مهم تنها به پیشنهاد و تاکید و پیگیری خودِ دولت میسر شد و تمام تفاضل ۹ تا ۱۳ درصد کل بودجه تنها صرف مسائل معیشتی فرهنگیان، قانون رتبه‌بندی،  بیمه تکمیلی و... شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده