نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

پزشکیان در دیدار فواد حسین: رخداد‌های تلخ اخیر در ایران پروژه مشترک آمریکا و اسرائیل بود

پزشکیان در دیدار فواد حسین: رخداد‌های تلخ اخیر در ایران پروژه مشترک آمریکا و اسرائیل بود رئیس‌جمهور در دیدار وزیر خارجه عراق، رخداد‌های تلخ اخیر در کشورمان را پروژه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از شرایط تحمیلی علیه ملت ایران توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 18
کد خبر: ۲۹۹۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان شامگاه یکشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۴ در دیدار فواد حسین وزیر امور خارجه عراق، پیوند‌های عمیق عاطفی و قلبی میان دو ملت ایران و عراق را، ریشه و اساس روابط دیرینه دو کشور عنوان کرد و افزود: این روابط مستحکم و تاریخی تا به امروز پایدار بوده و پس از این نیز پایدار خواهد ماند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تعاملات و همکاری‌های خوب دو کشور در زمینه‌های مختلف، برگزاری اجلاس استانداران استان‌های مرزی ایران و عراق را از جمله ابتکارات مثبت و سازنده در این دوره در جهت همگرایی و هم‌افزایی بیشتر در راستای رشد و توسعه دو ملت دانست و تصریح کرد: پروژه‌های همکاری دو کشور با جدیت در حال اجراست و به طور کلی از ابتدای پذیرش این مسئولیت سعی و تلاش ما تقویت و ارتقای سطح تعاملات در تمامی زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی با عراق و دیگر کشور‌های منطقه بوده است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار به نقش مخرب و بی‌ثبات ساز آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه با هدف ایجاد افتراق و جدایی میان کشور‌های اسلامی اشاره کرد و گفت‌: برغم تلاش‌های وسیع و فشار‌های سنگین سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای آنها برای برهم زدن امنیت و آرامش در کشور ما و دیگر کشور‌های منطقه، رویکرد ما در داخل کشور حفظ وحدت و یکپارچگی میان همه جناح‌ها، قومیت‌ها و مذاهب و در قبال کشور‌های اسلامی و همسایه نیز توسعه و تقویت ارتباطات در همه زمینه‌ها با برداشتن دیوار‌های بی‌اعتمادی و افتراق بوده است.

پزشکیان در ادامه رخداد‌های تلخ اخیر در کشورمان را پروژه مشترک امریکا و رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از شرایط تحمیلی علیه ملت ایران توصیف کرد و گفت‌: همانگونه که رژیم صهونیستی در ارتکاب جنایت هیچ حد و مرزی برای خود قائل نیست، دست‌نشاندگان آن نیز در حوادث اخیر اعمال خشونت و جنایت را به اوج رساندند و از سوی دیگر کنش‌های شخص رئیس جمهور امریکا در حمایت و پشتیبانی از آشوبگران به خوبی ماهیت این توطئه و فتنه را عیان کرد.

رئیس جمهور تاکید کرد: طبعا اگر ما امت اسلامی در کنار هم و با هم باشیم هیچ قدرتی توان تهدید ما را نخواهد داشت و به حول قوه الهی این مسیر با عزت را با هم طی خوهیم کرد.

فواد حسین وزیر امور خارجه عراق نیز ضمن ابراز خرسندی از ملاقات با رئیس‌جمهور کشورمان و ابلاغ سلام‌های گرم رئیس جمهور و نخست‌وزیر این کشور به دولت و ملت ایران، با بیان اینکه مسئولان عراقی حوادث اخیر در ایران را با حساسیت ویژه و به صورت لحظه‌ای پیگیری می‌کردند و محور همه تماس‌ها و ارتباطات آنها با مسئولان و رهبران دیگر کشورها، شرایط امنیتی در منطقه حول محور جمهوری اسلامی ایران بوده است: ما امنیت ایران را امنیت خود بلکه امنیت منطقه می‌دانیم و هرگونه خدشه به آن غیر قابل پذیرش است.

وزیر امور خارجه عراق در ادامه به روابط عمیق، تاریخی و مردمی دو کشور اشاره کرد و افزود: دو کشور ایران و عراق از تاریخی عمیق برخوردارند و در طول تاریخ بسیاری آمده‌اند و رفته‌اند، اما دو ملت ایران و عراق همچنان پا برجا هستند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: عراق پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار