فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

مستشاران آمریکایی از عین الاسد خارج شدند

مستشاران آمریکایی از عین الاسد خارج شدند کمیته عالی نظامی عراق پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق اعلام کرد که اندک مستشاران باقیمانده در پایگاه هوایی عین الاسد و مقر فرماندهی ستاد عملیات مشترک نیز خارج شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۲۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 18
کد خبر: ۲۹۹۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از واع، کمیته عالی نظامی عراق پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق امروز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که همه مستشاران ائتلاف بین‌المللی مبارزه با داعش در عراق از پایگاه‌های نظامی و مقر‌های فرماندهی در مناطق رسمی فدرال در عراق خارج شده‌اند.

این کمیته بیان کرد که اندک مستشاران باقیمانده در پایگاه هوایی عین الاسد و مقر فرماندهی ستاد عملیات مشترک نیز خارج شدند و این اماکن اکنون به طور کامل تحت مدیریت نیرو‌های امنیتی عراقی است.

کمیته عالی نظامی پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق با اشاره به تلاش‌های دولت عراق و برنامه ریزی دقیق برای پایان نخستین مرحله از ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق، بر آمادگی نیرو‌های عراقی برای گسترش امنیت در سراسر کشور تاکید کرد.

این کمیته تاکید کرد که داعش دیگر تهدیدی استراتژیک نیست و نیرو‌های امنیتی عراقی به طور کامل می‌توانند مانع ظهور مجدد آن در عراق یا عبور آنها از مرز‌ها شوند.

کمیته مذکور به پایان مرحله نخست ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق و انتقال به روابط امنیتی دوجانبه با آمریکا نیز اشاره کرد و گفت که این روابط مبتنی بر فعالسازی یادداشت‌های تفاهم برای همکاری نظامی و توسعه توانایی‌های نیرو‌های مسلح در زمینه تسلیحات، آموزش، رزمایش و عملیات مشترک برای تضمین تداوم آمادگی و مبارزه با داعش خواهد بود.

کمیته عالی نظامی پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق بیان کرد که مرحله دوم ماموریت ائتلاف بین‌المللی برای مبارزه با داعش در سوریه آغاز شده و هماهنگی با ائتلاف ادامه خواهد داشت تا داعش در سوریه نیز به طور کامل از بین برود و تاثیری بر امنیت ملی عراق نگذارد.

این کمیته بر نقش ائتلاف بین‌المللی در عراق در حمایت لجستیکی برای عملیات در سوریه از طریق حضور در پایگاه هوایی اربیل تاکید و اعلام کرد که ارتش عراق نیز در صورت لزوم عملیات مبارزه با داعش را با همکاری با آمریکا از پایگاه هوایی عین الاسد انجام خواهد داد.

کمیته مذکور درخصوص ثبات منطقه اشاره کرد که نیروی نظامی عراق ضمانت اساسی ثبات منطقه است و به حفظ حاکمیت و ایجاد شراکت‌های امنیتی برابر با احترام به تصمیم مستقل عراق و حفظ صلح و امنیت بین‌المللی کمک می‌کند./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار