زلنسکی درخواست ترامپ برای توافق صلح بدون آتش‌بس را رد کرد حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی/ فرودگاه بن گوریون بسته شد صدراعظم آلمان و مکرون هم در دیدار روز دوشنبه زلنسکی با ترامپ حضور خواهد داشت ماجرای جاماندن اسناد نشست ترامپ و پوتین در آلاسکا چه بود؟ رئیس ستاد ارتش اسرائیل: به‌زودی وارد مرحله بعدی عملیات «ارابه‌های گدعون» می‌شویم ارتش اسرائیل: در حال آماده‌سازی تجهیزات برای جابه‌جایی ساکنان غزه به جنوب این باریکه هستیم آمادگی پوتین برای بررسی ضمانت‌های امنیتی اوکراین با ضمانت چین تظاهرات در تل آویو در اعتراض به عدم توافق با حماس رئیس بخش امنیت سایبری اسرائیل به جرم تعرض به کودکان دستگیر شد گزارش غریب‌آبادی از رایزنی با سفیر چین در تهران واکنش حماس به اظهارات رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل  فایننشال تایمز: ترامپ از پشت به اوکراین خنجر می‌زند قتل ۲۰ غیرنظامی در نیجریه توسط راهزنان مسلح افشای اسناد وزارت خارجه آمریکا از نحوه دیدار ترامپ و پوتین پیام سخنرانی عبدالملک الحوثی برای ریاض: حزب الله تنها نیست

عراق یک فرد را به جرم تبلیغ برای رژیم اسرائیل به حبس ابد محکوم کرد

دادگاه عراق یک فرد را به جرم تبلیغ و ترویج افکار رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی به حبس ابد محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۸۴۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری عربی ۲۱، دادگاه کیفری منطقه کرخ در بغداد در حکمی، یک عراقی را به جرم تبلیغ «افکار رژیم صهیونیستی» در شبکه‌های اجتماعی به حبس ابد محکوم کرد.

دادگاه اعلام کرد که این مجرم، عکس‌ها و ویدیو‌هایی را منتشر کرده بود که از عادی‌سازی روابط و ترویج رفتار و ایده‌های اشغالگران اسرائیلی حمایت می‌کرد.

خردادماه ۱۴۰۱، پیش نویس قانون جرم انگاری رابطه با رژیم صهیونیستی در پارلمان عراق به تصویب اکثریت رسید.

پیش نویس قانون «جرم دانستن عادی سازی با رژیم صهیونیستی» به پیشنهاد جریان صدر و حمایت همه جریان‌های سیاسی شیعه (ائتلاف چارچوب هماهنگی) به پارلمان ارایه شد و با اکثریت آرا به تصویب رسید تا به این ترتیب راه را بر کسانی که درصدد ارتباط پنهانی با این رژیم غاصب هستند، ببندد.

قانون مزبور مشتمل بر ۱۰ ماده اصلی است که هدف از آن، حفظ ارزش‌های ملی و اسلامی و انسانی عراق و اصول ملت عراق در دفاع از قضیه فلسطین و ممانعت از هرگونه تلاش برای عادی سازی یا برقراری روابط با رژیم صهیونیستی عنوان شده است.

قانون کیفری عراق پیش از این نیز هرگونه تلاش برای برقراری رابطه با این رژیم صهیونیستی را جرم دانسته و مجازات آن را بر اساس ماده ۲۰۱ این قانون، مستوجب اعدام خوانده بود.

در ماده ۲۰۱ قانون کیفری عراق تصریح شده است که «هرکس برای صهیونیسم از جمله تشکیلات فراماسونری تبلیغ کند یا به آن یا هریک از سازمان‌های مربوط به آن انتساب یابد و یا به صورت مادی یا نوشتاری یا هر نوع دیگر برای این امر تبلیغ کند، مستحق اعدام است»./ ایرنا

کلمات کلیدی: عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار