وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست لیبرمن: باید کل غزه را اشغال کنیم ادعای ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد! فرمانده تفنگداران دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است گروسی: مطمئن هستم یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود دستور نتانیاهو برای اقدام قاطع علیه حماس در پی حادثه رفح سرقت از لوور؛ جواهرات ناپلئون به یغما رفت روابط اسلام آباد و کابل به حالت عادی بازگشت / جزئیات توافق پاکستان و افغانستان آخرین وضعیت انتخابات در عراق با رونمایی از ائتلاف‌های جدید عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده/رابطه راهبردی ایران و روسیه ریشه در اعتماد متقابل دارد ترامپ مدعی نابودی یک زیردریایی حامل مواد مخدر به سمت آمریکا شد گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر درباره روابط دوجانبه و تحولات جهانی نتانیاهو: جنگ غزه تمام نشده؛ در سوریه خواهیم ماند حماس ۴۰ نفر را برای اداره غزه معرفی کرد آتش‌سوزی مهیب نفتکش گاز مایع در سواحل یمن؛ ۲ خدمه مفقود شدند

عراق یک فرد را به جرم تبلیغ برای رژیم اسرائیل به حبس ابد محکوم کرد

دادگاه عراق یک فرد را به جرم تبلیغ و ترویج افکار رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی به حبس ابد محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۸۴۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری عربی ۲۱، دادگاه کیفری منطقه کرخ در بغداد در حکمی، یک عراقی را به جرم تبلیغ «افکار رژیم صهیونیستی» در شبکه‌های اجتماعی به حبس ابد محکوم کرد.

دادگاه اعلام کرد که این مجرم، عکس‌ها و ویدیو‌هایی را منتشر کرده بود که از عادی‌سازی روابط و ترویج رفتار و ایده‌های اشغالگران اسرائیلی حمایت می‌کرد.

خردادماه ۱۴۰۱، پیش نویس قانون جرم انگاری رابطه با رژیم صهیونیستی در پارلمان عراق به تصویب اکثریت رسید.

پیش نویس قانون «جرم دانستن عادی سازی با رژیم صهیونیستی» به پیشنهاد جریان صدر و حمایت همه جریان‌های سیاسی شیعه (ائتلاف چارچوب هماهنگی) به پارلمان ارایه شد و با اکثریت آرا به تصویب رسید تا به این ترتیب راه را بر کسانی که درصدد ارتباط پنهانی با این رژیم غاصب هستند، ببندد.

قانون مزبور مشتمل بر ۱۰ ماده اصلی است که هدف از آن، حفظ ارزش‌های ملی و اسلامی و انسانی عراق و اصول ملت عراق در دفاع از قضیه فلسطین و ممانعت از هرگونه تلاش برای عادی سازی یا برقراری روابط با رژیم صهیونیستی عنوان شده است.

قانون کیفری عراق پیش از این نیز هرگونه تلاش برای برقراری رابطه با این رژیم صهیونیستی را جرم دانسته و مجازات آن را بر اساس ماده ۲۰۱ این قانون، مستوجب اعدام خوانده بود.

در ماده ۲۰۱ قانون کیفری عراق تصریح شده است که «هرکس برای صهیونیسم از جمله تشکیلات فراماسونری تبلیغ کند یا به آن یا هریک از سازمان‌های مربوط به آن انتساب یابد و یا به صورت مادی یا نوشتاری یا هر نوع دیگر برای این امر تبلیغ کند، مستحق اعدام است»./ ایرنا

کلمات کلیدی: عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار