«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

اصابت راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در پایتخت عراق

اصابت راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در پایتخت عراق رسانه‌های عراقی پنجشنبه از اصابت چند راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 27
کد خبر: ۵۶۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های عراقی شامگاه پنجشنبه از شلیک راکت به منطقه سبز بغداد، پایتخت عراق خبر دادند.

منبعی امنیتی در عراق به خبرگزاری «شفق‌نیوز» این کشور گفت که یک فروند راکت از نوع کاتیوشا به نزدیکی سفارت آمریکا در این منطقه اصابت کرده است.

 

برخی منابع خبری نیز مدعی هستند که بیش از یک راکت شلیک شده و به اطراف سفارت آمریکا در شهر بغداد اصابت کرده است.

 

کانال خبری «صابرین» عراق نیز با انتشار ویدیوئی نوشت که سامانه هشدار شلیک موشک و راکت در سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد به صدا درآمده است. این کانال گزارش داد که راکت به بخش نظامی سفارت آمریکا اصابت کرده است.

 

منطقه الخضرا (منطقه سبز) در مرکز شهر بغداد قرار دارد و بیشتر مراکز دولتی و سفارت‌خانه‌های کشورهای خارجی از جمله آمریکا در این منطقه قرار دارد.

 

از زمان حمله هوایی آمریکا به پایگاه‌های ارتش و الحشد الشعبی در منطقه «القائم» و فرودگاه بغداد و شهید شدن شمار زیادی از آن‌ها، احساسات ضد آمریکایی در عراق بیشتر شده است. پارلمان عراق دی ماه گذشته به طرح اخراج نیروهای اجنبی از خاک این کشور رأی مثبت داد.

 

فارس

کلمات کلیدی: عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار