پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

عقب‌نشینی ترامپ از اعمال تعرفه علیه کشور‌های اروپایی

عقب‌نشینی ترامپ از اعمال تعرفه علیه کشور‌های اروپایی رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه از برنامه خود برای اعمال تعرفه علیه هشت کشور اروپایی که مخالف تصاحب گرینلند توسط ایالات متحده بودند، عقب‌نشینی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 22
کد خبر: ۲۹۹۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «بر اساس دیدار بسیار سازنده‌ای که با مارک روته دبیرکل ناتو داشتم، ما چارچوب یک توافق آتی درباره گرینلند و در واقع کل منطقه شمالگان را شکل دادیم. در صورت نهایی شدن، این راه‌حلی عالی برای ایالات متحده آمریکا و همه کشور‌های عضو ناتو خواهد بود.»

وی در ادامه نوشت: «بر پایه این تفاهم، من تعرفه‌هایی را که قرار بود از اول فوریه اجرایی شوند اعمال نخواهم کرد. گفت‌و‌گو‌های بیشتری نیز درباره گنبد طلایی در مورد گرینلند در جریان است. اطلاعات تکمیلی با پیشرفت مذاکرات منتشر خواهد شد.»

رئیس‌جمهور آمریکا در انتها نوشت: «جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه و دیگر افراد، در صورت لزوم، مسئول انجام این مذاکرات خواهند بود و مستقیما به من گزارش خواهند داد. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم!»

گرینلند بخشی از پادشاهی دانمارک است؛ با این حال «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بار‌ها اعلام کرده است که این جزیره باید بخشی از ایالات متحده شود. مقام‌های دانمارک و گرینلند به واشنگتن هشدار داده‌اند که انتظار دارند به تمامیت ارضی آنها احترام گذاشته شود.

رئیس‌جمهور آمریکا در ۱۷ ژانویه اعلام کرده بود که از اول فوریه تعرفه‌های اضافی ۱۰ درصدی بر واردات از دانمارک، نروژ، سوئد، فرانسه، آلمان، انگلیس، هلند و فنلاند اعمال خواهد کرد و در ماه ژوئن این تعرفه‌ها را به ۲۵ درصد افزایش می‌دهد، مگر آنکه ایالات متحده گرینلند را به دست آورد.

گرینلند یک قلمرو خودگردان دانمارک است. این بزرگترین جزیره جهان است و در مرکز قطب شمال قرار دارد که به دلیل ذوب شدن یخ‌های ناشی از بحران آب و هوا و باز شدن مسیر‌های تجاری جدید، اهمیت فزاینده‌ای پیدا می‌کند.

«کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید هفته گذشته اعلام کرده بود که مذاکرات فنی بین ایالات متحده و دانمارک در مورد خرید احتمالی گرینلند توسط واشنگتن آغاز شده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترامپ تعرفه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار