افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور

محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور جانشین پلیس راه راهور فراجا محدودیت‌های ترافیکی امروز در محورهای مواصلاتی شمال کشور را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 23
کد خبر: ۳۰۰۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سیاوش محبی اظهار کرد: محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال مسدود است و در صورت بازگشایی اطلاع رسانی خواهد شد. مسافران می توانند از جاده های جایزگین(فیروزکوه،هراز و قزوین-رشت) تردد کنند.

وی افزود: جاده فیروزکوه که از ساعت 12 نیمه شب گذشته به دلیل بارش شدید برف به منظور ایمن سازی مسیر مسدود شده بود. از ساعت 9:30 صبح امروز( 3 بهمن) بازگشایی و تردد از این محور از هردو مسیر(رفت و برگشت) امکان پذیر است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا درباره وضعیت محور هراز نیز گفت: تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها به‌جز خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی، از ساعت 8  تا 24 امروز (3 بهمن) ممنوع خواهد بود. در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اجرا می‌شود.

محبی در ادامه به محدودیت‌های محور فشم اشاره کرد و گفت: در این محور از ساعت 17تا 20، محدودیت ترافیکی به‌صورت یک‌طرفه از انتهای محور (محدوده پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان) به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به هشدارهای هواشناسی و احتمال ادامه داشتن بارش برف، باران در محورهای کوهستانی و برف گیر، از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند،سفرهای غیرضروری خود را به روزهای آینده موکول کنند و حتماً زنجیرچرخ، تجهیزات ایمنی و سوخت کافی به همراه داشته باشند.

کلمات کلیدی: محدودیت ترافیکی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار