محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

حمایت از اقدامات دشمن مجازات دارد؛ حتی مصادره اموال و حکم اعدام

حمایت از اقدامات دشمن مجازات دارد؛ حتی مصادره اموال و حکم اعدام سخنگوی دولت سیزدهم گفت: در مواردی که عناصر «علم، عمد و وحدت قصد» احراز شود، حتی مجازات‌های سنگین‌تری از جمله حکم اعدام نیز در قانون پیش‌بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 25
کد خبر: ۳۰۰۱۸۲

به گزارش  راهبرد معاصر، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم با اشاره به مفاد «قانون تشدید برخورد با اقدامات دولت‌های متخاصم»، گفت: بر اساس این قانون، هر فردی که آگاهانه و عامدانه در مسیر فراخوان‌های دشمن اقدام کند، مشمول برخورد قانونی خواهد شد.

=وی افزود: طبق این قانون، الزامی وجود ندارد که فرد شخصاً اقدام به تخریب یا آتش‌زدن اموال عمومی کرده باشد؛ حتی تشویق، ترغیب یا حمایت از اقدامات خشونت‌آمیز در فضای مجازی، در صورت احراز علم، عمد و وحدت قصد با دشمن، می‌تواند مصداق همکاری با دولت‌های متخاصم تلقی شود.

او با اشاره به برخی ویدئوهای منتشرشده از سوی سلبریتی‌های خارج‌نشین تصریح کرد: دعوت به خشونت و تحریک به اقدامات تخریبی، از ساده‌ترین مصادیق این قانون است و یکی از مجازات‌های پیش‌بینی‌شده در آن، مصادره کامل اموال فرد متخلف است.
بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: در مواردی که عناصر «علم، عمد و وحدت قصد» احراز شود، حتی مجازات‌های سنگین‌تری از جمله حکم اعدام نیز در قانون پیش‌بینی شده است.

وی همچنین با تأکید بر تسریع در رسیدگی قضایی اظهار داشت: بر اساس این قانون، فرآیند رسیدگی به این جرائم حداکثر به ده روز کاهش یافته و شعبه‌ای خاص از سوی رئیس قوه قضاییه در دادگاه انقلاب برای رسیدگی تعیین می‌شود تا از اطاله دادرسی جلوگیری شود./فارس

کلمات کلیدی: سخنگوی دولت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار