پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست وزیر اطلاعات: دشمن تلاش می‌کند رهبری را هدف قرار دهد؛ گاهی با ترور و گاهی با هجمه‌های خصمانه‌ هواپیما‌های آب‌پاش ترکیه‌ای وارد ایران شدند جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای جنگ‌های احتمالی آماده هستیم پیام تبریک پزشکیان به عون: ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند برگزاری دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب جزئیات تازه طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی / تعیین تکلیف نهایی نیرو‌های شرکتی وزیر اطلاعات: آمریکایی‌ها تلاش بسیاری برای چنگ و دندان نشان دادن به نظام مقدس ما می‌کنند پزشکیان حذف چهار صفر از پول ملی را ابلاغ کرد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: لغو رسمی توافق قاهره به مدیرکل آژانس اعلام شد / مذاکره با آمریکا به ضرر منافع ملی است دستورالعمل تازه پزشکیان درباره اجرای قانون حجاب کشوری: تریبون مجلس ارث پدری کسی نیست حاج علی اکبری: تفکر بسیجی راه حل مشکلات کشور است پیام تشکر رهبر انقلاب از بانوی ملی‌پوش «موی‌تای» در مسابقات کشورهای اسلامی بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست

سخنگوی دولت چهاردهم، گفت: دولت با تصمیمات خود به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست بلکه از انتفاع بخش خصوصی خوشحال است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 28
کد خبر: ۲۸۷۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه مهاجرانی شامگاه پنجشنبه در نشست با فعالان بخش اقتصادی در اتاق بازرگانی اردبیل، اظهار کرد: وظیفه دولت در سه حوزه ایجاد زیرساخت، سیاست‌گذاری و نظارت خلاصه می‌‌شود و به هیچ وجه نباید دولت در کار اجرایی دخالت کرده و یا ورود پیدا کند.

وی حمایت همه‌جانبه دولت چهاردهم را از فعالان بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران با ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز یادآور شد و افزود: ما با توجه به شرایط حساس کشور تنگناهای به وجود آمده برای بخش خصوصی را کاملا حس می‌کنیم و بر این باوریم در این شرایط سخت باید همراهی و همدلی بیشتری را بین دولت و بخش خصوصی نظاره‌گر باشیم.

سخنگوی دولت چهاردهم تصریح کرد: واقعیت این است که ایام سختی را بعد از جنگ 12 روزه سپری می‌کنیم اما در این ایام باید با همدلی و پشتیبانی هم در مسیر پیشرفت کشور همراهی بیشتری را نظاره‌گر باشیم.

مهاجرانی با استقبال از بیان مطالبات و درد دل‌های بخش خصوصی در استان اردبیل گفت: واقعیت این است که این مسائل و درد دل‌های مطرح شده زبان مشترک تمام فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران است و ما در دولت چهاردهم پیگیری‌های لازم را انجام خواهیم داد تا بخش عظیمی از این موانع برطرف شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تأکید رئیس جمهور بر این است که در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها از مشورت صاحبان فرآیند بهره بگیریم تا نقاط ضعف برطرف و نقاط قوت نیز تقویت شود.

سخنگوی دولت چهاردهم اضافه کرد: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست بلکه ما از انتفاع بخش خصوصی خوشحال هستیم اما باید سعی کنیم با رسیدن به یک فهم مشترک مشکلات و نارسایی‌ها را با تدبیری درست برطرف کنیم.

مهاجرانی بیان کرد: به نظر می‌رسد همراهی و همدلی دولت و بخش خصوصی باید بیشتر از این باشد تا گرفتار ثقل سامعه نشویم و گوش شنوایی برای شنیدن درد دل‌های بخش خصوصی داشته باشیم و در کنار آن، در مسیر فرآیند نیز از مشورت صاحبان تعقل و تفکر بیشتر بهره بگیریم.

وی در ادامه یادآور شد: بنده به صورت روزانه و هفتگی در صحبت‌هایی که با رئیس جمهور دارم، مشکلات و گرفتاری‌های بخش خصوصی را با نگاه گره گشایی این موانع و مشکلات مطرح کرده و یقین داشته باشید که بنده حامی بخش خصوصی در دولت هستم و به هیچ وجه دولت جبهه‌گیری خاصی را علیه بخش خصوصی انجام نمی‌دهد.

سخنگوی دولت چهاردهم به سفر پیش روی رئیس جمهور به کشور چین نیز اشاره کرد و گفت: اگر فعالان اقتصادی و صادراتی این استان مشکلاتی را در تعامل تجاری و اقتصادی با چین دارند، می‌توانند در روزهای آینده آن را مطرح کرده تا در یک جمع‌بندی قبل از سفر به اطلاع رئیس جمهور برسانیم تا در این سفر این موانع و مشکلات را پیگیری کند.

مهاجرانی با قدردانی از حضور توانمند بخش خصوصی در جنگ 12 روزه در صحنه‌های تولید و ایجاد فرصت اشتغال تصریح کرد: همه ما باید پای کار ایران و حمایت از ایرانیان باشیم و در این مسیر به هیچ وجه دچار سستی و یا عقب‌نشینی نشویم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار