توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

کاخ سفید: مذاکرات اوکراین در ابوظبی تاریخی بود

کاخ سفید: مذاکرات اوکراین در ابوظبی تاریخی بود سخنگوی کاخ سفید ضمن آنکه مذاکرات میان نمایندگان آمریکا، روسیه و اوکراین در ابوظبی را «تاریخی» خواند، گفت که رئیس‌جمهور آمریکا همچنان درگیر حل‌وفصل جنگ اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 26
کد خبر: ۳۰۰۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه طی یک جلسه توجیهی با اشاره به نشست اخیر نمایندگان ایالات متحده، روسیه و اوکراین در ابوظبی بیان کرد: «آن‌ها اخیرا یک جلسه چندجانبه داشتند که پوشش خبری زیادی نداشت، اما ماهیتی تاریخی داشت؛ جایی که تیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا واقعا ۲ طرف این جنگ را برای نزدیک‌تر کردن توپ به سمت صلح، پای میز مذاکره آورد.»

طبق گزارش رسانه خبری «فاکس نیوز»، سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد: «رئیس‌جمهور ترامپ همچنان نقش کلیدی در رسیدگی به بحران اوکراین ایفا می‌کند.»

لویت در ادامه گفت: «با این حال، رئیس‌جمهور ترامپ همچنان عمیقا درگیر این موضوع است و البته جارد کوشنر، مشاور ترامپ و استیو ویتکاف، نماینده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا او را در جریان امور قرار می‌دهند.»

اولین جلسه گروه کاری سه‌جانبه روسیه ـ ایالات متحده ـ اوکراین در مورد مسائل امنیتی طی روز‌های جمعه و شنبه در ابوظبی برگزار شد. دولت امارات متحده عربی این جلسه را «مثبت و سازنده» توصیف و خاطرنشان کرد که هیات‌های روسی و اوکراینی در طول مذاکرات «تماس‌های مستقیمی» داشتند.

سخنگوی کاخ سفید در ادامه اظهاراتش با اشاره به وضعیت آشفته در شهر مینیاپولیس واقع در ایالت مینه‌سوتا بیان کرد: «تیراندازی اخیر در مینه‌سوتا تحت بررسی فعال است.»

روز شنبه، یک مامور فدرال به یک ساکن مینیاپولیس شلیک کرد. وزارت امنیت داخلی ایالات متحده اعلام کرد که یک افسر گشت مرزی به دلیل «ترس از جان خود»، به سمت این مرد آتش گشوده است.

سخنگوی کاخ سفید در پایان افزود: «تیراندازی روز شنبه همچنان تحت بررسی فعال تحقیقات امنیت داخلی و اف‌بی‌آی است. گمرک و حفاظت مرزی نیز در حال انجام بررسی داخلی خود هستند. هیچکس در کاخ سفید از جمله دونالد ترامپ نمی‌خواهد شاهد زخمی یا کشته شدن افراد در خیابان‌های ایالات متحده باشد.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: کاخ سفید اوکراین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار