بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

وزیر دفاع آمریکا هم اعزام 14000 نظامی به غرب آسیا را تکذیب کرد

وزیر دفاع آمریکا ضمن نادرست توصیف کردن گزارشی مبنی بر اعزام چند هزار نیروی نظامی آمریکایی به غرب آسیا، گفت از ظرفیت‌های لازم در منطقه برخوردار هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا بامداد امروز (شنبه) گزارش نشریه «وال‌استریت ژورنال» مبنی بر تصمیم واشنگتن برای اعزام 14 هزار نظامی به منطقه غرب آسیا را،‌ نادرست خواند.

 

اسپر طی گفت‌وگو با خبرنگاران در فرودگاه پیش از پرواز به کالیفرنیا گفت به نظر وی ارتش آمریکا از توانمندی‌های کافی در منطقه غرب آسیا برای جلوگیری کردن از وقوع یک درگیری برخوردار است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» وی با رد نکردن احتمال جابجایی نظامیان آمریکایی در منطقه یا حتی افزایش اندک تعداد آنها، توضیح داد: «اما نه به میزان رقمی – 14 هزار – که ذکر شد، آن گزارش کاملا نادرست و اشتباه است».

 

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال روز چهارشنبه به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داده بود دولت ایالات متحده به ریاست «دونالد ترامپ» در حال برنامه‌ریزی برای اعزام ۱۴۰۰۰ نیرو به منطقه است تا با ایران مقابله کند.

 

وزیر دفاع آمریکا همچنین افزود: «هر فرمانده‌ای هر جایی که هست خواستار ظرفیت‌های بیشتر و بیشتر است. اما در حال حاضر ما معتقدیم که از ظرفیت‌های کافی [در منطقه] برای مقابله با هرچیزی که نیاز به مقابله دارد، برخورداریم».

 

اسپر با بیان اینکه به صورت معمول درخواست‌های فرماندهان نیروهای آمریکایی در منطقه برای اعزام بیشتر نیرو را بررسی می‌کند، اما تاکید کرد که فعلا هیچ درخواستی برای اعزام 14 هزار نفر ارائه نشده است.

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نیز روز گذشته در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «این خبر امروز که ما در حال اعزام 12 هزار نیرو به عربستان سعودی هستیم، غلط است. دقیق‌تر بگویم، خبر جعلی است». 

 

در هر صورت، گزارش وال استریت ژورنال در شرایطی منتشر شده است که ترامپ پیش از این بارها از هزینه‌های هنگفت حضور نظامی خارجی آمریکا گلایه کرده و آن را هدر دادن پول خوانده است. خارج کردن نظامیان آمریکایی از منطقه غرب آسیا یکی از شعارهای انتخاباتی ترامپ در جریان رقابت‌های سال ۲۰۱۶ میلادی بود.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار