نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند

سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند فرمانده انتظامی گیلان با تأکید بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها در حوزه ترافیک گفت: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 29
کد خبر: ۳۰۰۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین حسن‌پور ظهر پنجشنبه در مراسم آغاز شماره‌گذاری خودروهای تا پنج سال کارکرد با پلاک منطقه آزاد انزلی و دومین جلسه شورای راهبری کاهش تصادفات استان گیلان، با حضور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا و جمعی از مسئولان استانی و انتظامی، اظهار کرد: برای تحقق رونق اقتصادی در گیلان باید بسترهای لازم، به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، فراهم شود و منطقه آزاد انزلی ظرفیت مناسبی برای این هدف به شمار می‌رود.

وی با قدردانی از نگاه ویژه سردار تیمور حسینی به استان گیلان افزود: استفاده از این ظرفیت می‌تواند به ارتقای امنیت سفر و بهبود وضعیت تردد در استانی که از مقاصد مهم گردشگری کشور است، کمک کند.

فرمانده انتظامی گیلان تصریح کرد: مدیریت ترافیک تنها بر عهده پلیس نیست و همه دستگاه‌ها در این حوزه سهم و مسئولیت دارند. حل مشکلات موجود بدون تأمین زیرساخت‌ها و اعتبارات لازم ممکن نیست و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اراده جدی است.

سردار حسن‌پور با اشاره به هدف‌گذاری کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای گفت: هرچند آمارها از کاهش سه درصدی تصادفات فوتی نسبت به سال گذشته حکایت دارد، اما برای رسیدن به شاخص‌های تعیین‌شده، باید با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و اقدامات عملی‌تر پیش رفت.

وی بر ضرورت تجهیز شهرها به سامانه‌های نظارتی و دوربین‌های کنترل ترافیک تأکید کرد و افزود: نمی‌توان انتظار داشت در شهری با امکانات محدود، مدیریت ترافیک به‌صورت مطلوب انجام شود. بنابراین تعیین سهم هر دستگاه و اجرای راهکارهای عملی، از بروز ترافیک‌های سنگین و نارضایتی شهروندان جلوگیری خواهد کرد.

فرمانده انتظامی گیلان در پایان از همکاری استاندار و حمایت‌های پلیس راهور فراجا قدردانی کرد و خواستار تدوین برنامه‌ای اساسی و آینده‌نگر برای مدیریت ترافیک شد تا ضمن افزایش رضایتمندی مردم، ایمنی محورهای مواصلاتی استان ارتقا یابد./مهر

کلمات کلیدی: ترافیک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار