رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد

رئیس‌جمهور عراق با صدور بیانیه‌ای از توافق میان نیرو‌های دموکراتیک سوریه و دولت موقت سوریه استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 31
کد خبر: ۳۰۰۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، «عبداللطیف رشید»، رئیس‌جمهور عراق، روز شنبه از توافق میان نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) و دولت موقت سوریه برای حل مسالمت‌آمیز اختلافات و پایان دادن به درگیری‌ها که نقش مهمی در ثبات منطقه دارد، استقبال کرد.

بر اساس بیانیه دفتر ریاست‌جمهوری عراق، وی تأکید کرد که اجرای عملی این توافق می‌تواند نقطه آغازی برای تضمین حقوق تمامی اقوام و گروه‌های مختلف جامعه در چارچوب قانون اساسی دائمی باشد.

رئیس‌جمهور عراق همچنین ابراز امیدواری کرد که این توافق، زمینه‌ساز تقویت صلح و ثبات، توسعه، و پایان جنگ و ویرانی در سراسر سوریه شود.

پیش از این نیز «نچیروان بارزانی»، رئیس اقلیم کردستان عراق، از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرده بود.

در پی درگیری‌های هفته‌های اخیر، نیرو‌های قسد و دولت سوریه روز جمعه از دستیابی به توافقی جامع برای برقراری آتش‌بس و ادغام قسد در «ارتش سوریه» خبر دادند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: عراق قسد
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار