انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز

درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت

درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت منابع خبری از افزایش شدت درگیری‌ها در اطراف محله‌های الاشرفیه و شیخ مقصود در شهر حلب میان نیرو‌های جولانی و نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۰۱ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 22
کد خبر: ۲۹۷۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، خبرنگار الجزیره اعلام کرد که درگیری‌ها و تبادل آتش در اطراف محله الاشرفیه به‌طور مستمر میان نیرو‌های رژیم جولانی و نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) ادامه دارد. همزمان رسانه‌های سوری مدعی شدند که نیرو‌های موسوم به دموکراتیک سوریه (قسد) با استفاده از خمپاره، تیربار‌های سنگین و تک‌تیراندازها، چندین محله مسکونی از جمله الجمیلیة و اطراف بیمارستان رازی را هدف قرار داده‌اند.

خبرگزاری سانا نیز به نقل از وزارت بهداشت سوریه اعلام کرد: در نتیجه این حملات، یک کودک و مادرش کشته شده و دست‌کم ۱۵ نفر دیگر که بیشتر آنان زنان و کودکان هستند، زخمی شده‌اند.

همچنین سازمان و امداد و نجات مدنی سوریه نیز از کشته شدن یک کودک و یک زن و زخمی شدن یک دختر خردسال در حمله به یک منزل مسکونی در محله الجمیلیه خبر داد.

وزارت بهداشت سوریه تأکید کرد: هدف قرار دادن اطراف مراکز درمانی اقدامی غیرقابل قبول و جنایتی است که قوانین، اخلاق و حاکمیت ملی آن را محکوم می‌کند.

در همین حال، وزارت کشور سوریه اعلام کرد ارتش جولانی پس از رصد فعالیت‌های تهاجمی قسد و حمله این نیرو‌ها به ایست‌های بازرسی، اقدام به پاسخ نظامی کرده است.

سخنگوی این وزارتخانه مدعی شد: قسد همواره آغازگر درگیری‌هاست و ادعا‌های این گروه درباره حمله دولت دمشق صحت ندارد.

از سوی دیگر، استاندار حلب از ادامه حمله قسد به مناطق غیرنظامی با تک تیرانداز و خمپاره خبر داد و گفت: تیم‌های تخصصی برای انتقال ساکنان مناطق درگیر به نقاط امن‌تر اعزام شده‌اند.

وی افزود که تلاش‌ها برای توقف سریع درگیری‌ها ادامه دارد.

در مقابل، نیرو‌های دموکراتیک سوریه ضمن رد کامل اتهامات مطرح شده از سوی رژیم دمشق اعلام کردند که نیرو‌های وابسته به دولت دمشق با استفاده از تانک و توپخانه محله‌های حلب را هدف قرار داده‌اند و مسئولیت پیامد‌های این درگیری‌ها را متوجه دولت سوریه دانستند.

همزمان رسانه‌های سوری گزارش دادند که ارتش سوریه مواضع و منشأ آتش قسد را در محله‌های شیخ مقصود و الاشرفیه هدف قرار داده است.

در همین راستا، تلویزیون سوریه از برگزاری تظاهرات اهالی منبج در حومه حلب در محکومیت آنچه «نقض‌ها و حملات قسد علیه مناطق مسکونی حلب» خوانده شد، خبر داد.

لازم به ذکر است که مناطق شمال و شرق سوریه از ماه‌ها قبل شاهد درگیری‌های مکرر و پیوسته میان عناصر رژیم جولانی و قسد بوده است. توافق آتش بس میان آنها نیز نتوانست این درگیری‌ها را متوقف کند./ مهر 

کلمات کلیدی: قسد سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار