روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند

سردبیر میدل ایست آی گفت: همه کشور‌ها در منطقه صرف نظر از سابقه روابطشان با جمهوری اسلامی در گذشته، امروز باید تمام تلاش خود را برای دفاع از ایران و تضمین حاکمیت آن به کار گیرند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 31
کد خبر: ۳۰۰۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، دیوید هِرست اعلام کرد: همه کشور‌ها در منطقه صرف نظر از سابقه روابطشان با جمهوری اسلامی در گذشته، امروز باید تمام تلاش خود را برای دفاع از ایران و تضمین حاکمیت آن به کار گیرند.

وی ادامه داد: ایران در حال مبارزه برای حفظ حاکمیت و استقلال خود است و در مقابل، اسرائیل به دنبال تجزیه کشور‌های منطقه است.

نبرد ایران، نبرد منطقه برای بقا است. تمام حاکمان عربی منطقه باید برای آینده خودشان هم که شده این نکته را بفهمند.

کلمات کلیدی: آمریکا ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار