پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم

تظاهرات مردم هند در اعتراض به سیاست‌های دولت

بیش از 500 هزار معترض در شهر کلکته تجمع کرده و علیه سیاست‌های «نارندرا مودی» نخست وزیر هند شعار دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۳۰ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 20
کد خبر: ۳۰۰۷

به گزارش گروه راهبرد معاصر؛بیش از ۵۰۰ هزار نفر از مردم ایالت بنگال غربی در شهر کلکته علیه سیاست‌های دولت هند دست به اعتراض زدند.

گزارش‌ها حاکی است در بزرگترین اعتراض پیش از انتخابات پلیس شهر کلکته مجبور شد برای تامین امنیت بیش از 5 هزار نیروی مازاد را در شهر مستقر کند.

این تظاهرات که «هند متحد» نامگذاری شده است با دعوت سران احزاب اپوزیسیون برگزار شد و در آن به سیاست‌های اقتصادی دولت دهلی‌نو اعتراض صورت گرفت.

«ممتا بنرجی» سروزیر ایالت بنگال غربی در این خصوص گفت: عمر حکومت مودی به انتها رسیده است و باید آن را یک حکومت تاریخ مصرف گذاشته بدانیم.

در این تظاهرات تاکید شد: مودی از اختیارات سیاسی خود سواستفاده های شخصی می کند و تمام مردم به اقدامات وی معترض هستند.

احزاب اپوزیسیون به بیکاری و مشکلات اقتصاد نیز اعتراض کرده و آن را نتیجه بی کفایتی دولت مودی دانستند.

گفتنی است انتخابات هند در ماه آوریل یا می سال جاری برگزار خواهد شد (3 یا 4 ماه دیگر) برگزار خواهد شد و تکلیف دولت آتی این کشور مشخص می شود.

این در حالی است که حزب حاکم هند در انتخابات میان دوره شکست سنگینی را متحمل شده است و احتمال این که در انتخاباتی اصلی نیز نتواند نتایج سال 2014 را تکرار کند وجود دارد.

منبع:تسنیم

ارسال نظر