رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

مهلت ثبت‌نام برای شرکت در انتخابات مجلس تمدید نخواهد شد

مهلت ثبت‌نام برای شرکت در انتخابات مجلس تمدید نخواهد شد فرماندار مشهد گفت: امروز آخرین روز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی است و این مهلت طبق اعلام سخنگوی وزارت کشور قابل تمدید نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمدرضا هاشمی صبح امروز در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین اخبار از ثبت‌نام داوطلبین انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی، با بیان اینکه امروز آخرین روز از ثبت‌نام کاندیداها است، اظهار کرد: از نهم آذرماه ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد آغاز و امروز آخرین روز ثبت‌نام است.

 

وی با اشاره به اینکه طبق اعلام سخنگوی وزارت کشور، این مهلت قابل تمدید نیست، افزود: امروز تا ساعت شش بعدازظهر ثبت‌نام انجام خواهد شد. با توجه به آماری که در شش روز اول داشته‌ایم ۳۰۱ نفر در استان ثبت‌نام کردند.

 

هاشمی با بیان اینکه از این تعداد ۲۵۷ نفر آقا و ۴۴ نفر خانم را ثبت‌نام داشته‌اند، تصریح کرد: ۸۵ درصد ثبت‌نام کنندگان این دوره آقا و ۱۵ درصد خانم هستند. همچنین از نظر سنی نیز میانگین سن افراد ۴۴ سال بوده است. از مجموع داوطلبان ۶۳ نفر نیز بین سن ۳۰ تا ۳۵ سال، ۴۳ نفر بین ۳۶ تا ۴۰ سال، ۴۸ نفر بین ۴۱ تا ۴۵ سال، ۴۶ نفر بین ۴۶ تا ۵۰ سال و ۳۳ نفر بین ۵۶ تا ۶۰ سال بوده‌اند.

 

فرماندار مشهد با تأکید بر اینکه بیشتر افرادی که برای ثبت‌نام مراجعه کرده‌اند دارای مدرک تحصیلی فوق‌لیسانس بوده‌اند، ابراز کرد: ۲۳۵ نفر از ثبت‌نام کنندگان دارای مدرک فوق‌لیسانس، ۳۶ نفر دارای مدرک دکترا، ۱۲ نفر دارای مدرک حوزوی و ۱۸ نفر از مجموع ۳۰۱ ثبت‌نام کننده با مدرک لیسانس ثبت‌نام کرده‌اند.

 

وی ادامه داد: برخی از ثبت‌نام کنندگان دارای شرایط جانبازی و ایثارگری بودند که مدرکشان معادل مدرک تحصیلی قرار گرفت. همچنین در زمینه داوطلبانی که دارای مشاغل آزاد بودند نیز از مجموع آمار حدود ۵۵ نفر شغل آزاد، ۸۸ نفر مشاغل دولتی، ۵۳ نفر از همکاران فرهنگی، هشت نفر پزشک، ۳۱ نفر استاد دانشگاه، شش نفر نظامی، شش نفر روحانی، نمایندگان دوره فعلی سه نفر، بازنشستگان ۱۳ نفر و سایر مشاغل ۳۳ نفر را تشکیل می‌دهند.

 

هاشمی ادامه داد: دراین دوره نسبت به دوره نهم و دهم شاهد رشد بوده‌ایم. امروز شاهد ثبت‌نام از نمایندگان اولین میان‌دوره مجلس خبرگان در استان هستیم و با همین روند ثبت‌نام مجلس، برای ثبت‌نام نمایندگان خبرگان نیز آماده هستیم.

 

فرماندار مشهد با اشاره به مجموعه هیئت اجرایی انتخابات در استان، ادامه داد: در هیئت اجرایی استان گروه‌ها و اقشار مختلف با تفکرات متفاوت حضور دارند. وحدت و انسجام خوبی بین هیئت‌های اجرایی و نظارت وجود دارد. امیدواریم که انتخابات پرشور و با حضور حداکثری مردم را شاهد باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی تا ساعت ۱۸ امروز ادامه خواهد داشت، گفت: در خصوص ثبت‌نام هر دو انتخابات هیچ دغدغه و نگرانی نداریم و سرعت ثبت‌نام در استان بسیار خوب و راضی‌کننده بوده است.

 

هاشمی با بیان اینکه ما موظف به اجرای قانون هستیم، گفت: از برادران اهل سنت نیز تا به امروز یک نفر ثبت‌نام کرده است.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار