یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

استعفای رئیس دفتر نخست‌وزیر بریتانیا درپی جنجال پرونده اپستین

استعفای رئیس دفتر نخست‌وزیر بریتانیا درپی جنجال پرونده اپستین همزمان با انتشار گزارش‌های جنجالی در پرونده «جفری اپستین» مجرم جنسی، رئیس دفتر نخست‌وزیر بریتانیا از سمت خود استعفا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 08
کد خبر: ۳۰۱۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مورگان مک‌سوینی» رئیس دفتر «کر استارمر» نخست‌وزیر بریتانیا روز یکشنبه در بحبوحه رسوایی مربوط به روابط ادعایی میان «پیتر مندلسون» سفیر سابق بریتانیا در ایالات متحده و «جفری اپستین» قاچاقچی جنسی، از سمت خود استعفا داد.

مک‌سوینی در نامه‌ای سرگشاده که توسط رسانه خبری «اسکای نیوز» منتشر شد، نوشت: «پس از تامل دقیق، تصمیم گرفتم از دولت استعفا دهم. تصمیم برای انتصاب پیتر مندلسون اشتباه بود. او به حزب ما، کشور ما و اعتماد در سیاست آسیب رسانده است.»

رئیس دفتر استارمر گفت که شخصا نامزدی مندلسون را برای این سمت تایید کرده و مسئولیت کامل این تصمیم را بر عهده گرفته است. او همچنین اعتماد کامل خود را به استارمر ابراز کرد.

وی افزود: «در حالی‌که من بر روند بررسی و صلاحیت نظارت نداشتم، معتقدم که این روند اکنون باید اساسا اصلاح شود.»

پس از انتشار تازه‌ترین مجموعه از پرونده‌های جفری اپستین توسط وزارت دادگستری ایالات متحده، رسانه‌های انگلیسی فاش کردند که مندلسون در سال ۲۰۰۹، زمانی‌که به عنوان وزیر بازرگانی «گوردون براون» نخست وزیر وقت خدمت می‌کرد، یک سند داخلی لندن را برای اپستین ارسال کرده بود. پلیس انگلیس تحقیقات جنایی درباره مندلسون را به دلیل ارسال این سند آغاز کرده است.

کر استارمر، مندلسون را در فوریه ۲۰۲۵ به عنوان سفیر این کشور در ایالات متحده منصوب کرد و مندلسون در ماه سپتامبر به دلیل ارتباطش با اپستین از سمت خود برکنار شد.

جفری اپستین که پیشتر به مدیریت شبکه‌ای سازمان‌یافته از سوءاستفاده جنسی از دختران زیر سن قانونی متهم و محکوم شده بود، بنا بر این اسناد، نه‌تنها برای منافع شخصی، بلکه در چارچوب همکاری‌های اطلاعاتی، اقدام به جذب، اغوا و به‌دام‌اندازی شخصیت‌های سیاسی و اقتصادی برجسته در سطح جهان می‌کرده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: اپستین انگلیس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار