عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ترکیه مسدود کردن دسترسی‌ها به اسناد اپستین را تکذیب کرد

ترکیه مسدود کردن دسترسی‌ها به اسناد اپستین را تکذیب کرد دولت ترکیه روز دوشنبه گزارش‌ها درباره مسدود شدن دسترسی‌ها به مطالب مرتبط با پرونده «جفری اپستین» مجرم جنسی میلیاردر آمریکایی را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 09
کد خبر: ۳۰۱۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز مقابله با اطلاعات نادرست وابسته به دفتر ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ادعا‌هایی که می‌گویند دفتر ارتباطات دسترسی به مطالب مربوط به اپستین را مسدود کرده، حاوی اطلاعات نادرست است.»

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این نهاد افزود که اقدامات محدودکننده صرفا علیه حساب‌هایی اعمال شده که با انتشار اطلاعات غلط، قصد گمراه کردن افکار عمومی را داشته‌اند. به گفته این مرکز، در تیتر برخی از گزارش‌ها و محتوای واقعی آنها تناقض آشکاری وجود داشته است؛ به‌طوری که متن خبر درست بوده، اما از عناوین تحریف‌شده و گمراه‌کننده استفاده شده است.

در بیانیه آمده است: «حتی اگر متن خبر واقعیت را منعکس کند، تیتر آن حاوی تحریف عمدی است» و از شهروندان خواسته شده به اطلاعاتی که خارج از بستر و زمینه اصلی ارائه می‌شوند، اعتماد نکنند.

پرونده اپستین در ترکیه نیز هم‌زمان با توجه جهانی به فهرست ارتباطات و روابط این سرمایه‌دار - که نام افرادی از محافل سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای کشور‌های مختلف در آن مطرح شده - بازتاب گسترده‌ای داشته است. رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی ترکیه به‌طور فعال درباره گزارش‌های خارجی بحث کرده‌اند، اما مقامات رسمی آنکارا بار‌ها تاکید کرده‌اند که اسناد منتشرشده هیچ اطلاعات تاییدشده‌ای درباره دخالت نهاد‌ها یا مقامات دولتی ترکیه در این پرونده ارائه نمی‌دهد.

مقامات ترکیه اعلام کرده‌اند که فضای اطلاعاتی را از نزدیک رصد می‌کنند، اما تلاش برای مرتبط کردن ترکیه با این پرونده را صرفا گمانه‌زنی و بخشی از کارزار‌های اطلاعات نادرست می‌دانند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: اپستین
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار