آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سناتور منندر: ایران سایر آمریکایی های زندانی را آزاد نماید

سناتور ارشد دموکرات در پی تبادل یک جاسوس آمریکایی به دکتر سلیمانی، خواستار آزادی سایر آمریکایی های زندانی در ایران شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ تبادل دکتر مسعود سلیمانی، استاد ایرانی محبوس شده در آمریکا با ژائو وانگ شهروند آمریکایی جاسوس در ایران با میانجیگری سوئیس از اولین توافق میان دولت ایران با دولت دونالد ترامپ بود. امری که با استقبال مقامات کاخ سفید همراه بود. رییس جمهوری آمریکا روز شنبه در پیام توییتری خود با اشاره به آزادی شهروند آمریکایی گفت: من از ایران به دلیل مذاکرات منصفانه تشکر می‌کنم و امیدوارم ما بتوانیم با ایران توافقات بهتری داشته باشیم.

 

ترامپ در ادامه در پیامی کنایه آمیز به سیاست‌های خارجی اوباما نوشت: ژائو وانگ (شهروند آمریکایی محکوم به جاسوسی) که در دوران باراک اوباما رییس جمهوری سابق آمریکا بازداشت شده بود در دوران ریاست جمهوری وی آزاد شد.

 

به گزارش تارنمای هیل، سناتور "باب منندز" مقام ارشد کمیته روابط خارجی با استقبال و قدردانی از آزادی ژائو وانگ (شهروند آمریکایی محکوم به جاسوسی) گفت: تهران باید سایر آمریکایی‌ها را از زندان‌های ایران آزاد کند.

 

تارنمای هیل به مقل از مقامات دولت ترامپ نوشت: بعد از آزادی وانگ، دولتمردان به دفاع از آزادی آمریکایی‌های زندانی در سراسر جهان ادامه خواهند داد.

 

مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا نیز روز شنبه با انتشار توئیت‌هایی، از اقدام دولت ایران در تبادل مسعود سلیمانی با وانگ (شهروند آمریکایی محکوم به جاسوسی)، به عنوان اقدامی سازنده یاد و ابراز خرسندی کرد.

 

با تصویب شورای عالی امنیت ملی و همکاری و موافقت نهادهای قضایی و امنیتی «ژائو وانگ» شهروند آمریکایی که به جرم جاسوسی در حال گذراندن دوران محکومیت خود در ایران بود، با رافت اسلامی آزاد و تحویل مقام‌های سوئیسی برای بازگشت به آمریکا شد.

 

از سوی دیگر با تلاش‌ها و پیگیری‌های وزارت امور خاجه و همکاری نهادهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی ایران و در یک فرایند دیپلماتیک با همکاری دولت سوئیس، دکتر مسعود سلیمانی استاد دانشگاه‌های ایران که به اتهام واهی دور زدن تحریم‌های غیرقانونی آمریکا بازداشت و بیش از یکسال در آمریکا زندانی بود، آزاد شد.

 

سلیمانی، پژوهشگر حوزه سلول‌های بنیادی و دانشیار دانشگاه تربیت مدرس که جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان از نظر استنادهای علمی در مجلات معتبر علمی شناخته می‌شود، ۱۵ مهرماه سال گذشته در قالب یک فرصت مطالعاتی عازم کشور آمریکا شد.

 

این دانشمند ایرانی که در رشته خون‌شناسی (هماتولوژی) و سلول‌های بنیادی تحقیق می‌کند، با ویزای رسمی تحقیقاتی و با هماهنگی دانشگاه تربیت مدرس، وارد فرودگاه شیکاگو شد، اما آمریکا در اقدامی غیرقانونی و با زیرپاگذاشتن پروتکل‌های دانشگاهی و تحقیقاتی، پیش از ورود دکتر سلیمانی به خاک آمریکا، وی را بازداشت و به زندان منتقل کرد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار