رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

هگست: ترامپ راهکار مذاکره‌شده با ایران می‌خواهد

هگست: ترامپ راهکار مذاکره‌شده با ایران می‌خواهد وزیر جنگ آمریکا در اظهاراتی با تکرار مواضع تهدیدآمیز این کشور علیه ایران، گفت که ترجیح واشنگتن دستیابی به راهکاری مذاکره‌شده با ایران در زمینه برنامه هسته‌ای آن است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 10
کد خبر: ۳۰۱۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا شامگاه دوشنبه در اظهاراتی مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا راهکاری مذاکره‌شده با ایران را ترجیح می‌دهد و از تهران خواست که توافق روی میز از سوی واشنگتن را بپذیرد.

اظهارات هگست در پی مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن در مسقط با میانجیگری عمان درباره امکان ادامه گفت‌وگوها، تبادل خطوط قرمز و طرح‌های طرفین درباره توافقی در زمینه برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های آن مطرح شده است. طرفین این گفت‌و‌گو‌ها را «خوب» توصیف کرده و برای تداوم این گفت‌و‌گو‌ها ابراز تمایل کرده‌اند.

خبرگزاری آناتولی گزارش داد که هگست در یک سخنرانی بیان کرد: «رئیس‌جمهور در ارتباط با ایران صریح بوده است؛ او یک راهکار مذاکره‌شده می‌خواهد. به نظرم پذیرفتن این پیشنهاد انتخاب عاقلانه‌ای برای آنها خواهد بود.»

وزیر جنگ آمریکا در اظهاراتی تهدیدآمیز گفت که ترجیح دیپلماتیک دولت آمریکا در این زمینه با توانمندی‌های بی‌نظیر نظامی آن پشتیبانی می‌شود.

واشنگتن گفته است برنامه موشکی ایران، مسائل داخلی آن و نقش ایران در منطقه نیز باید در هرگونه مذاکرات با ایران حل‌وفصل شود. اگرچه ایران تاکید کرده است توان دفاعی آن قابل مذاکره نیست و آماده است از موضع برابر تنها درباره برنامه هسته‌ای خود گفت‌و‌گو کند.

رئیس‌جمهور آمریکا که یک ناوگروه و تجهیزات نظامی اضافی را در غرب آسیا مستقر کرده، گفته برنامه آن مذاکره با ایران است، اما همچنین در راستای رویکرد دوگانه خود، فرصت برای دیپلماسی را محدود اعلام کرده و تهدید به اقدام نظامی کرده است.

مقامات تهران که گفته‌اند برای هر سناریویی آماده هستند، هشدار داده‌اند دفاع قاطعانه در برابر هرگونه تجاوزگری در سطح منطقه فراگیر خواهد بود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: هگست ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار