یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا

تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا گزارش‌ها حاکی از آن است که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر به واشنگتن، قصد دارد با ایجاد بدبینی نسبت به نتیجه مذاکرات جاری میان ایران و آمریکا، چراغ سبز اقدام نظامی مستقل علیه ایران را از واشنگتن دریافت کند، حتی در صورت حصول هرگونه توافق.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 10
کد خبر: ۳۰۱۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، منابع آگاه می‌گویند «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنا دارد در جریان سفر خود به واشنگتن در آخر هفته جاری، درباره گزینه‌های احتمالی نظامی علیه ایران با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفت‌و‌گو کند؛ آن‌هم در شرایطی که تل‌آویو خود را برای سناریو‌های احتمالی در صورت شکست مذاکرات آمریکا و ایران آماده می‌کند.

به گزارش شبکه خبری «سی‌ان‌ان»، یک منبع صهیونیست گفت که این رژیم نسبت به موفقیت مذاکرات تازه شکل‌گرفته میان آمریکا و ایران بدبین است، اما در عین حال می‌کوشد اطمینان حاصل کند که منافعش حفظ می‌شود و آزادی عمل نظامی این رژیم ذیل هر توافق احتمالی از بین نخواهد رفت.

یک منبع دیگر به سی‌ان‌ان گفت که نتانیاهو قصد دارد داده‌های اطلاعاتی تازه‌ای درباره توانمندی‌های نظامی ایران در اختیار ترامپ قرار دهد.

این منبع مدعی شد: «اسرائیل نگران پیشرفت ایران در بازسازی ذخایر و توانمندی‌های موشک‌های بالستیک خود به سطحی معادل پیش از جنگ ۱۲ روزه است» و افزود: برآورد تل‌آویو این است که در صورت عدم اقدام، ایران می‌تواند ظرف چند هفته یا چند ماه به ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ موشک بالستیک دست یابد.

مقام‌های ایرانی بار‌ها تأکید کرده‌اند که اگرچه تهران خواهان جنگ نیست، اما برای آن آماده است. سی‌ان‌ان نیز اعلام کرده است که قادر به راستی‌آزمایی ادعا‌های منابع صهیونیست نیست.

نتانیاهو پیش از عزیمت به واشنگتن گفت که ایران «نخستین و مهم‌ترین» موضوع در دستور کار دیدار او با ترامپ در روز چهارشنبه خواهد بود؛ دیداری که هفتمین ملاقات میان آنها از زمان آغاز دوره دوم ریاست‌جمهوری ترامپ محسوب می‌شود.

به گزارش سی‌ان‌ان، رژیم صهیونیستی تلاش کرده است آمریکا را تحت فشار بگذارد تا هرگونه توافق با ایران شامل کنار گذاشتن ذخایر اورانیوم غنی‌شده، توقف کامل غنی‌سازی، اعمال محدودیت بر برنامه موشک‌های بالستیک و پایان دادن به حمایت ایران از متحدان منطقه‌ای باشد.

با این حال، ایران تأکید کرده است که تنها حاضر به گفت‌و‌گو درباره پرونده هسته‌ای است و ترامپ نیز اخیراً این احتمال را مطرح کرد که واشنگتن صرفاً بر سر مسائل هسته‌ای مذاکره کند. صهیونیست‌ها با چنین توافقی موافق نیستند و آن را شکستی بزرگ برای خود می‌دانند.

نتانیاهو پیش‌تر نیز به‌شدت با توافق هسته‌ای برجام که در دوره ریاست‌جمهوری «باراک اوباما» حاصل شد، مخالفت کرده بود و به‌صراحت می‌گفت این توافق بخش بزرگی از توانمندی‌های نظامی ایران را دست‌نخورده باقی گذاشته است. به گزارش سی‌ان‌ان، در صورتی که ترامپ توافقی مشابه امضا کند که تسلیحاتی‌سازی برنامه هسته‌ای ایران را محدود کند، اما غنی‌سازی داخلی را مجاز بداند، تکرار چنین انتقاد‌های تندی برای نتانیاهو بسیار دشوارتر خواهد شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار