اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

پزشکیان: توسعه حمل‌ونقل عمومی، اولویت جدی دولت است

پزشکیان: توسعه حمل‌ونقل عمومی، اولویت جدی دولت است رئیس‌جمهور در جریان شرکت در راهپیمایی سراسری ۲۲ بهمن، با حضور در یکی از خطوط متروی تهران، بر اهمیت توسعه و تکمیل شبکه حمل‌ونقل عمومی شهری و حومه پایتخت تأکید کرد و آن را از اولویت‌های اصلی دولت دانست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 11
کد خبر: ۳۰۱۵۷۹
پزشکیان: توسعه حمل‌ونقل عمومی، اولویت جدی دولت است

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در حاشیه حضور خود در متروی تهران و در مسیر شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن، با بیان اینکه حمل‌ونقل عمومی یکی از محورهای اساسی برنامه‌های دولت است، اظهار داشت: تکمیل خطوط مترو، توسعه و گسترش شبکه حمل‌ونقل و بهبود روند خدمات‌رسانی به شهروندان، از اولویت‌های اصلی ماست.

رئیس جمهور افزود: در این مسیر جلسات متعددی برگزار می‌شود و تمرکز دولت بر توسعه حمل‌ونقل شهری و حومه تهران است تا فشار از جاده‌ها و مسیرهای پرترافیک کاسته شود و شهروندان بتوانند با آرامش، امنیت و در زمان مناسب به مقصد خود برسند.

پزشکیان با اشاره به همکاری‌های گسترده برای پیشبرد این پروژه‌ها گفت: دولت در این بخش در حال سرمایه‌گذاری است، شهرداری‌ها اقدامات خود را انجام می‌دهند، بخش هم خصوصی وارد شده و حتی سرمایه‌گذاران خارجی نیز حضور دارند. امیدواریم با این همکاری‌ها، توسعه و تکمیل شبکه حمل‌ونقل عمومی با سرعت به نتیجه برسد و مردم بتوانند بدون دغدغه از خدمات آن بهره‌مند شوند.

رئیس جمهور همچنین تصریح کرد که این اقدامات در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهری و تسهیل رفت‌وآمد شهروندان انجام می‌شود و تحقق آن، موجب کاهش ترافیک و افزایش بهره‌وری در زندگی روزمره مردم خواهد شد./ایسنا

کلمات کلیدی: مسعود پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار