سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانیه جدید صادر کرد + جزئیات دریادار ایرانی: حضور ناو‌های ما در اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد، صرفاً یک حضور نظامی نیست محسن رضایی: امروز جهان شاهد رونمایی از ماهیت واقعی آمریکا است رهبر معظم انقلاب: ملّت ایران؛ دشمن را مأیوس کنید جزئیات تصمیم گیری نهایی در دو موضوع افزایش حقوق کارمندان و تأمین منابع کالابرگ تازه‌ترین خبر‌ها درباره تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر بلاتکلیفی یک میلیون نیروی شرکتی با وجود مصوبه مجلس/ سرانجام طرح ساماندهی چه می‌شود؟ دستور عارف برای تدوین طرح ایجاد پایداری نسبی در قیمت ۱۱۰ کالای پرمصرف در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور فرمانده مرزبانی چه گذشت؟ جلسه ستاد بررسی حوادث دی‌ماه به دستور رئیس‌جمهوری برگزار شد وکیل آذر منصوری بازداشت موکّلش را تأیید کرد نرگس محمدی به حبس و تبعید محکوم شد آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات بازداشت شد جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور و ساعت کاری کارمندان دولت قائم‌پناه: در نظرسنجی که انجام شده، اکثریت مردم از عملکرد دستگاه‌های اجرایی رضایت نداشتند / سبک زندگی افراد جامعه را به رسمیت بشناسیم

استیضاح سه وزیر در دستور کار مجلس است/بودجه ۴ اسفند به صحن می‌آید

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: استیضاح وزرای نفت، کشور و آموزش و پرورش در دستور کار مجلس قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسدالله عباسی سخنگوی هیئت ر ئیسه مجلس امروز در حاشیه جلسه علنی مجلس در جمع خبرنگاران درباره استیضاح چند تن از وزرا گفت: هم اکنون استیضاح وزرای نفت، کشور و آموزش و پرورش در دستور کار مجلس قرار دارد و طی امروز یا فردا این سه وزیر با حضور در کمیسیون های مربوطه باید به نمایندگان پاسخ دهند.

 

وی ادامه داد: با توجه به شرایط ویژه کشور و اولویت بررسی لایحه بودجه در مجلس، امیدواریم که نمایندگان از توضیحات وزرای مربوطه قانع شوند و استیضاح این وزرا به صحن علنی مجلس نرسد.

 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره لایحه بودجه ۹۹ گفت: لایحه بودجه ابتدا توسط نمایندگان بررسی می شود و آنان پیشنهادات خود را جهت بررسی به کمیسیون تلفیق ارائه می کنند و در نهایت لایحه بودجه در تاریخ چهارم اسفندماه در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار می گیرد.

 

وی با اشاره به ویژگی های بودجه ۹۹ گفت: حذف تدریجی وابستگی به نفت، همسان سازی حقوق بازنشستگان، افزایش حقوق شاغلین متناسب با نرخ تورم و طرح تحول سلامت از مسائل مهم مندرج در لایحه بودجه ۹۹ است.

 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره بودجه شرکت های دولتی، اظهار داشت: بودجه شرکت های دولتی پیش از تقدیم لایحه بودجه سال ۹۹ به مجلس ارائه شده بود و در کمیسیون برنامه و بودجه مورد رسیدگی قرار گرفت.

 

عباسی متذکر شد: در سنوات گذشته گاهی می دیدیم که برخی بودجه های در نظر گرفته شده به علت پایدار نبودن منابع بودجه محقق نشده و مصوبات مجلس هم به طور کامل اجرایی نمی شد.

 

وی بیان کرد: بر این اساس در سال جاری تصمیم گرفته شد که بودجه شرکت های دولتی پیش از لایحه بودجه ۹۹ به مجلس ارائه شود تا منابع آن مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: در حال حاضر این بودجه در کمیسیون مربوطه بررسی شده و ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای شرکت های دولتی در نظر گرفته شده است.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار