بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

عراق: نتایج مذاکرات ایران و آمریکا می‌تواند به نفع کل منطقه باشد

عراق: نتایج مذاکرات ایران و آمریکا می‌تواند به نفع کل منطقه باشد معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه عراق با ابراز امیدواری نسبت به نتایج مذاکرات ایران و آمریکا، تأکید کرد که حمایت همه طرف‌ها از روند گفت‌و‌گو‌ها و تداوم آن برای دستیابی به توافقی سازنده ضروری است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 14
کد خبر: ۳۰۱۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، فواد حسین، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه عراق در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره مباشر اظهار کرد: امیدواریم نتایج مذاکرات میان ایران و آمریکا مثبت باشد و به توافقی منجر شود که به نفع دو کشور و کل منطقه باشد.

وی با تأکید بر ضرورت حمایت جمعی از روند دیپلماتیک افزود: همه طرف‌ها باید از فرآیند مذاکرات میان ایران و آمریکا حمایت کرده و تضمین کنند که این گفت‌و‌گو‌ها به‌صورت مستمر ادامه یابد.

وزیر خارجه عراق همچنین اعلام کرد که عمان نقش میانجی را در مذاکرات میان تهران و واشنگتن بر عهده دارد و بغداد در این زمینه با مسقط در حال هماهنگی و رایزنی است.

فواد حسین دعوت به دیدار میان مقامات آمریکا و ایران را گامی مثبت و در مسیر درست توصیف کرد و گفت: صرف مطرح شدن چنین دیداری نشان‌دهنده رویکردی سازنده در جهت کاهش تنش‌هاست.

معاون نخست‌وزیر عراق در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو، با اشاره به تحولات داخلی کشور خود، اظهار داشت: معتقدم شانس بالایی برای جلب حمایت احزاب و فراکسیون‌های سیاسی پارلمان به‌منظور تصدی ریاست کشور دارم.

وی همچنین از برنامه بغداد برای رایزنی با شماری از کشور‌های عربی و غربی خبر داد و گفت: عراق با چندین کشور در حال گفت‌وگوست تا زمینه بازگرداندن شهروندان آنها از میان زندانیان وابسته به گروه تروریستی داعش فراهم شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار