هشدار به مالکان چند خودرویی: سهمیه بنزین خود را تا ۲۷ بهمن مشخص کنید هشدار به مالکان چند خودرویی: سهمیه بنزین خود را تا ۲۷ بهمن مشخص کنید تعیین تعرفه افزایش پلکانی مصرف گاز، سوخت مایع و برق بخش کشاورزی در سال آینده واریز یارانه نقدی بهمن ۱۴۰۴ به حساب دهک‌های ۱ تا ۳ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ سامانه درخواست بخشودگی جرایم مالیاتی در کارتابل مودیان فعال شد سامانه درخواست بخشودگی جرایم مالیاتی در کارتابل مودیان فعال شد آخرین اخبار درباره حق مسکن و تاریخ تصویب حقوق ۱۴۰۵ کارگران ساز و کار مجلس برای واردات خودروی نو و کارکرده در سال آینده پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ پیش بینی بورس یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ تکلیف مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارکنان، بازنشستگان و کارگران مشخص شد + جزئیات جزییات پیش فروش بلیت قطار‌های اسفند ۱۴۰۴ حقوق بگیران بخوانند/ چقدر حقوق بگیرید، از مالیات معاف می‌شوید؟ کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۸ تا ۱۰ از ۲۵ بهمن فعال شدند

هشدار به مالکان چند خودرویی: سهمیه بنزین خود را تا ۲۷ بهمن مشخص کنید

با گذشت دوماه و نیم از اجرای طرح جدید اصلاح قیمت بنزین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرده است در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 14
کد خبر: ۳۰۱۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، طرح جدید اصلاح قیمت بنزین از اواخر اذر ماه امسال وارد مرحله اجرا و براساس آن اعلام شد که مالکان دارای چند خودرو تنها یک ماه فرصت دارند تا یکی از خودرو‌های خود را برای دریافت سهمیه سوخت معرفی کنند؛ در غیر این صورت، شرکت ملی پخش به‌صورت خودکار سهمیه را فقط برای یکی از خودرو‌ها فعال خواهد کرد.

سامانه اینترنتی خوداظهاری مالکان چندخودرو به نشانی FCS.NIOPDC.IR و با هدف اجرای طرح جدید بنزین، از ۱۸ آذر در دسترس عموم قرار گرفت. در این راستا متقاضیان با ورود به سامانه، ابتدا با استفاده از پنجره ملی خدمات دولت هوشمند (دولت من) باید وارد سامانه شوند و سپس با وارد کردن سریال برگ سبز خودرو (سند مالکیت) و پلاک خودرو، نسبت به تعریف خودرو‌های خود اقدام کنند.

حال با گذشت تقریبا دو ماه از مهلت اعلام شده و طبق اعلام برخی شهروندان، امروز شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با ارسال پیامک به مالکین خودروها، اعلام کرده که در چارچوب مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، سهمیه سوخت تنها به یک خودرو از میان خودرو‌های متعلق به هر مالک اختصاص خواهد یافت.

طبق این این پیامک، مالکان دارای چند خودرو موظف‌اند حداکثر تا ۲۷ بهمن با مراجعه به تارنمای فوق نسبت به انتخاب خودروی دارای سهمیه خود اقدام کنند.

براساس اعلام رسمی، تعریف چندخودرویی صرفاً شامل خودرو‌های سواری شخصی شده و سایر وسایل نقلیه موتوری یک شخص ازجمله موتورسیکلت یا خودرو‌های عمومی متعلق به اشخاص حقیقی، مشمول تعریف گروه چندخودرویی نمی‌شود. بر این اساس، مالک باید فقط یکی از خودرو‌های سواری شخصی را انتخاب کند.

خودرو‌های مناطق آزاد، وارداتی/خارجی، خودرو‌های عمومی (اعم از موتور سیکلت، وانت‌بارها، تاکسی، آمبولانس و...) شامل این بخش نمی‌شود و مالکان چند خودرو باید از اضافه کردن و انتخاب این نوع کاربری‌ها در سامانه خودداری کنند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: خودرو بنزین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار