تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

نتانیاهو: سه اولویت من ایران، ایران و ایران است

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه محور تمام گفتگو‌های اخیرش با ترامپ، پوتین و پمپئو ایران بوده، تاکید کرد که به تلاش برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه کشورمان ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه محور تمام گفتگو‌های اخیرش با ترامپ، پوتین و پمپئو ایران بوده، تاکید کرد که به تلاش برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه کشورمان ادامه می‌دهد.

 

 بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: ما برای اعمال تحریم علیه ایران، اعمال فشار علیه ایران، مقابله با ایران و مقابله فعالانه و نظامی علیه اقدامات این کشور برای استقرار در مرز ما، در حال تلاش بی‌وقفه هستیم.

 

وی در ادامه گفت: ما در واقع یک تلاش جهانی علیه ایران را به پیش می‌بریم و آخرین گفتگوهایم با ترامپ و پوتین و نیز پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در این هفته بخشی از این تلاش است.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد: سه اولویت من در هر گفت‌وگویی این است: ایران، ایران و ایران.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی که با بحران‌های داخلی شدید و بی‌سابقه دست و پنجه نرم می‌کند در دوره اخیر به شکل قابل توجهی بر حجم اقدامات فرافکنانه به ویژه موضع گیری علیه کشورمان افزوده است که به اعتقاد بیشتر کارشناسان، این گونه اقدامات بی‌نتیجه نتانیاهو تلاشی برای سرپوش گذاشتن بر ناکامی‌های داخلی و پرونده‌های فساد وی است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار