تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

شکستن سکوت دو ساله؛ داعش به الجولانی اعلام جنگ داد/ فراخوان خونین برای براندازی دولت جدید سوریه

شکستن سکوت دو ساله؛ داعش به الجولانی اعلام جنگ داد/ فراخوان خونین برای براندازی دولت جدید سوریه سخنگوی داعش در پیامی صوتی از اعضای این گروه خواست علیه دولت جدید سوریه تحت هدایت ابو محمد الجولانی بجنگند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 22
کد خبر: ۳۰۲۴۳۰

به گزارش راهبردمعاصر، گروه تروریستی داعش از اعضای خود خواست تا با دولت جدید سوریه بجنگند. این فراخوان در قالب پیامی صوتی از سخنگوی این گروه که روز شنبه از طریق اینترنت منتشر شد، بیان شده و نخستین پیام او پس از دو سال به شمار می‌رود.

«ابو حذیفه الانصاریم سخنگوی داعش تصریح کرد: «نظام جدید سوریه با دولت سکولار و ارتش ملی‌اش، کافر و مرتد است. پس از ایمان، هیچ وظیفه‌ای واجب‌تر از جنگیدن با آنان برای رهایی شام از چنگالشان نیست… بر سربازان شام است که با جدیت برای نبرد با این نظام بکوشند».

احمد الشرع، که پیش‌تر با نام ابو محمد الجولانی پس از سرنگونی نظام بشار اسد در دسامبر ۲۰۲۴، در سوریه به قدرت رسید و از ژانویه ۲۰۲۵ به عنوان خود را رئیس‌جمهور دوره انتقالی معرفی کرد.

از زمان برکناری اسد، الجولانی از گذشته جهادی خود فاصله گرفت و اکنون دولتش دیگر یکی از اعضای «ائتلاف بین‌المللی مقابله با داعش» به رهبری آمریکا است.
این در حالی است که وی نقشی کلیدی در برنامه‌ریزی برای تأسیس شاخه‌ای از دولت اسلامی عراق در سوریه ایفا کرد و مسئول تشکیل گروهی موسوم به جبهه النصره که در واقع شاخه سوری داعش بود، شد. پس از آن گروه تروریستی تحریرالشام را پایه‌گذاری کرد و ریاستش را برعهده گرفت.

در ژانویه گذشته، نیروهای سوری در مناطقی که پیش‌تر تحت کنترل کردها بود، پیشروی کردند و این اقدام پرسش‌هایی را درباره سرنوشت اعضای زندانی داعش که در مراکز تحت اداره «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) نگهداری می‌شدند، برانگیخت.

در فوریه، واشنگتن بیش از ۵۷۰۰ زندانی مظنون به عضویت در داعش را از سوریه به عراق منتقل کرد. همزمان، اردوگاه الهول که پیش‌تر میزبان خانواده‌های اعضای داعش بود، تقریباً تخلیه شد؛ برخی از ساکنانش منطقه را ترک کردند و برخی دیگر توسط مقامات به اردوگاهی در شهر حلب منتقل شدند./فارس

کلمات کلیدی: داعش سوریه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار