ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد

عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی، ضمن تأکید براینکه دستیابی به توافق با واشنگتن در دسترس است و برخی جنبه‌های توافق احتمالی می‌تواند حتی «بهتر از توافق سال ۲۰۱۵ باشد» افزود: «پنجشنبه با آمریکا در ژنو دیدار می‌کنیم.»
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 22
کد خبر: ۳۰۲۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در گفت‌و‌گو با برنامه «Face the Nation» شبکه آمریکایی «سی‌بی‌اس نیوز» تأکید کرد که دستیابی به توافق با واشنگتن در دسترس است و برخی جنبه‌های توافق احتمالی می‌تواند حتی بهتر از توافق سال ۲۰۱۵ باشد.

عراقچی با بیان اینکه دیپلماسی تنها مسیر حل‌وفصل اختلافات است، اظهار کرد: «اگر آمریکا بخواهد نگرانی‌های خود درباره صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ما را برطرف کند، دیپلماسی تنها راه است.»

وی با اشاره به تحرکات نظامی آمریکا در منطقه افزود: «هیچ نیازی به تحرکات نظامی آمریکا وجود ندارد. این اقدامات ما را نخواهد ترساند و ما همچنان در حال کار روی پیشنهاد توافق هستیم.»

وزیر امور خارجه ایران ادامه داد: «ما در حال کار بر روی جنبه‌های مختلف توافق و پیش‌نویس آن هستیم و قرار است پنجشنبه آینده دیداری با طرف آمریکایی در ژنو برگزار کنیم.»

عراقچی با تأکید بر اینکه مذاکرات فعلی صرفاً بر موضوع هسته‌ای متمرکز است، گفت: «در حال حاضر فقط درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنیم. غنی‌سازی اورانیوم حق ماست و ما حق داریم از انرژی صلح‌آمیز برخوردار باشیم.»

وی خاطرنشان کرد: «می‌توان درباره موضوع غنی‌سازی به راه‌حل رسید و ما در این زمینه پیشنهاد‌های خود را با طرف آمریکایی تبادل کرده‌ایم.»

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران با اشاره به پیشرفت‌های فنی کشور در این حوزه تصریح کرد: «ما فناوری غنی‌سازی را خودمان توسعه داده‌ایم. این موضوع مایه افتخار ماست و نمی‌توانیم از آن دست بکشیم.»

عراقچی همچنین با اشاره به توانمندی‌های دفاعی ایران گفت: «موشک‌های ما قادر بودند اهدافی را در اسرائیل هدف قرار دهند؛ همان کشوری که درخواست آتش‌بس بدون قید و شرط کرد.»

وی در پایان تأکید کرد: «ما در موقعیت قدرتمندی برای دفاع از خود قرار داریم، همان‌گونه که در جنگ قبلی نیز عمل کردیم.»

در ادامه گفت‌وگوی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با شبکه آمریکایی، وی تأکید کرد: «در صورت تعرض یا حمله آمریکا، ما حق دفاع از خود را خواهیم داشت.»

وی با اشاره به توانمندی‌های دفاعی ایران افزود: «موشک‌های ما قادر به هدف قرار دادن خاک آمریکا نیستند، اما در صورت هرگونه حمله، پایگاه‌ها را هدف قرار خواهیم داد.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار