فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

مذاکرات ایران و آمریکا محور گفت‌وگوی فؤاد حسین و مقام آلمانی

مذاکرات ایران و آمریکا محور گفت‌وگوی فؤاد حسین و مقام آلمانی وزیر خارجه عراق و وزیر مشاور دولت آلمان در بغداد دیدار و درباره مذاکرات میان ایران و ایالات متحده آمریکا و پیامد‌های احتمالی آن بر امنیت و اقتصاد منطقه و جهان، گفت‌و‌گو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 24
کد خبر: ۳۰۲۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «فؤاد حسین»، وزیر امور خارجه عراق روز سه‌شنبه از «جیزا اندریاس فون گایر»، وزیر مشاور دولت آلمان استقبال کرد.

طرفین در این دیدار بر استحکام روابط دوجانبه و راهکار‌های توسعه همکاری‌های مشترک، به‌ویژه در حوزه مقابله با تروریسم، تأکید کردند.

در این نشست، فؤاد حسین و وزیر مشاور دولت آلمان درباره پرونده عناصر گروه تروریستی داعش و اقدامات دولت عراق برای انتقال آنان از سوریه به عراق، همچنین سازوکار‌های همکاری مشترک برای حل این موضوع، گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند. وزیر مشاور دولت آلمان نیز آمادگی کشورش را برای ارائه پشتیبانی فنی به عراق در این زمینه اعلام کرد.

فؤاد حسین با اشاره به حضور شمار زیادی از این عناصر از کشور‌های اروپایی، حل این پرونده را نیازمند افزایش تلاش‌های مشترک دانست و به چالش‌ها و هزینه‌های مالی مرتبط با آن اشاره کرد.

از سوی دیگر، فون گایر به موضوع امضای یادداشت تفاهم میان آلمان و وزارت دفاع عراق برای ساماندهی فعالیت نیرو‌های آلمانی در عراق پرداخت و ابراز امیدواری کرد این توافق در آینده نزدیک نهایی شود.

وی همچنین بر ادامه حضور نیرو‌های آلمان در چارچوب مأموریت‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تأکید کرد.

دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای، از جمله مذاکرات میان ایران و ایالات متحده آمریکا و پیامد‌های احتمالی آن بر امنیت و اقتصاد منطقه و جهان، گفت‌و‌گو کردند.

همچنین روند تحولات سیاسی در سوریه، با تمرکز بر وضعیت دمشق، روابط با نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) و توافق‌های صورت‌گرفته میان طرف‌ها مورد بررسی قرار گرفت./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ایران عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار