قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد

فیدان: اسرائیل به بی‌ثباتی در منطقه دامن می‌زند

فیدان: اسرائیل به بی‌ثباتی در منطقه دامن می‌زند وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه اسرائیل به بی‌ثباتی در منطقه دامن می‌زند، گفت که جنگ در منطقه باید هر چه سریع‌تر پایان یابد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 07
کد خبر: ۳۰۳۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «هاکان فیدان»، وزیر امور خارجه ترکیه شامگاه شنبه در سخنانی بیان کرد: «اسرائیل استراتژی ایجاد بی‌ثباتی در سراسر منطقه را در پیش گرفته و به درگیری‌ها و جنگ‌های داخلی دامن زده است.»

طبق گزارش خبرگزاری «آناتولی»، وزیر خارجه ترکیه گفت: «از سوی دیگر، ما به همراه کشور‌های دوست و برادر، سیاستی را اتخاذ کرده‌ایم که در مقابل رویکرد اسرائیل، طرفدار صلح است.»

هاکان فیدان با اشاره به حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، با بیان اینکه جنگ در منطقه باید هر چه سریع‌تر پایان یابد، گفت: «ماه‌هاست که تلاش‌های زیادی برای ایجاد میز مذاکره انجام داده‌ایم. امروز نیز می‌گوییم که دیپلماسی راه‌حل مشکلات است و ما همچنان در این مسیر تلاش می‌کنیم.»

وی افزود: «ما به دوستان ایرانی خود گفتیم اگر این یک موشک بوده که از مسیر خود خارج شده، موضوع دیگری است. اما اگر قرار است موارد بیشتری دنبال شود، توصیه ما به شما این است که هیچکس در ایران نباید چنین ماجراجویی را آغاز کند.»

فیدان همچنین گفت: «می‌خواهم بار دیگر تاکید کنم که ما حملات علیه کشور‌های ثالث را محکوم می‌کنیم. حملات علیه قطر، کویت، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و بحرین جان غیرنظامیان بی‌گناه را به خطر می‌اندازد و احتمال گسترش جنگ را افزایش می‌دهد.»

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر دخالت گروه‌هایی در درگیری فعلی خاطرنشان کرد: «سال‌هاست که اسرائیل استراتژی استفاده از گروه‌های کُرد در منطقه را به‌عنوان نیرو‌های نیابتی خود در پیش گرفته است. در تحولات جاری در ایران نیز، آنها آشکارا در محافل خاص، استراتژی خود را برای استفاده از گروه‌های کُرد به این شکل اعلام می‌کنند.»

او تاکید کرد: «ما با تمام سناریو‌هایی که هدفشان ایجاد جنگ داخلی در ایران است، مخالفیم. این خطرناک‌ترین سناریو است و ما هم به غرب و هم به شرق و به همه در مورد آن هشدار می‌دهیم.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی شنبه ۹ اسفند ماه در حالی‌که مذاکرات هسته‌ای با ایران با میانجیگری عمان در حال انجام بود در یک عملیات از پیش طراحی‌شده، بخش‌هایی از ایران از جمله محل سکونت رهبر انقلاب، مراکز نظامی و شخصیت‌های سیاسی و نظامی کشور را مورد هدف قرار دادند.

ایران در پاسخ به این تجاوز آشکار، حملات موشکی را با عملیات وعده صادق ۴ آغاز کرد و سرزمین‌های اشغالی و اهداف و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف قرار داد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار