خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

۸۷.۶ درصد از ایرانیان سواد دارند

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به رشد منحصربفرد سواد در کشور در خلال چهار دهه اخیر اظهار داشت: در سال ۵۵ رتبه علمی ایران در جهان ۵۲ بوده که امروز به رتبه ۱۶ رسیده ایم؛ تا قبل انقلاب هیچ دانشمندی برتری نداشتیم اما اکنون ۲۰۸ دانشمند برتر داریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 11
کد خبر: ۳۰۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان نهضت سوادآموزی ایران یک سازمان دولتی ایرانی است که در سال ۱۳۵۸ به دستور امام خمینی و به منظور آموزش خواندن و نوشتن به بزرگسالان و نیز کودکانی که به مدرسه دسترسی ندارند (مناطق محروم) تشکیل شد.

 

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور در رابطه با جدیدترین دستاوردهای این نهضت اعلام کرد: براساس سرشماری سال ۹۵ در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، دو میلیون و ۶۰۰ هزار بی‌سواد در کشور داشته‌ایم که ۴۰۰ هزار نفر آنها از اتباع خارجی بودند.

 

شاپور محمدزاده چهارشنبه ۲۰ آذر در شورای آموزش و پرورش استان همدان، با بیان اینکه آمار باسوادی کشور حدود ۸۷.۶ است، اظهار کرد: در حال حاضر افزون بر ۱۶۰ هزار نفر بی‌سواد دوره ابتدایی در کشور وجود دارد که نتوانسته‌ایم وارد مدارس کنیم.

 

وی با بیان اینکه در سال ۵۵ رتبه علمی ایران در جهان ۵۲ بوده که امروز به رتبه ۱۶ رسیده ایم، تصریح کرد: تا قبل انقلاب هیچ دانشمندی برتری نداشتیم اما اکنون ۲۰۸ دانشمند برتر داریم.

 

استاندار همدان نیز با تأکید بر اینکه فرهنگ‌سازی بحث مهمی در حوزه سوادآموزی محسوب می‌شود، گفت: فرهنگ‌سازی، ترویج و اهمیت سوادآموزی بین گروه‌های هدف، از اهمیت فراوانی برخوردار است.

 

سیدسعید شاهرخی بیان کرد: با توجه به ظرفیت رسانه‌ای استان همدان، همکاری ائمه جماعت استان، سازمان تبلیغات اسلامی و استفاده از ظرفیت بخشداری‌ها و دهیاری‌ها می توان برای جذب و هدایت قشر بی‌سواد گام‌های مثبتی برداشت.

 

وی با بیان اینکه باید همه امکانات استان را بسیج کرده تا آموزش و پرورش در جهت توسعه باشد، افزود: شرایط استان همدان در حوزه سوادآموزی از میانگین کشور مطلوب تر است اما براساس سیاستی که دنبال می‌کنیم، به دنبال جایگاه بالاتری در کشور هستیم.

 

شاهرخی با اشاره به اینکه شهرستان‌های کبودراهنگ، رزن و اسدآباد بیشترین آمار بی‌سوادی را در استان دارا هستند، اظهار کرد: این سه شهرستان باید تحت طرح شتاب‌بخشی قرار گرفته تا بتوانیم با برنامه‌ریزی آنها را به میانگین کشور برسانیم و در مجموع آمار سوادآموزی در استان را ارتقاء دهیم.

 

استاندار همدان در ادامه با بیان اینکه جمعیت بی‌سواد استان همدان بیش از ۴۰ هزار نفر است، یادآور شد: توجه به مناطق روستایی و عشایری از اهمیت زیادی برخوردار است و با بررسی جامعه آماری آنها می‌توان برنامه مدونی ارائه کرد.

 

وی با تأکید بر اینکه در حوزه سوادآموزی باید موانع بررسی، شناسایی و برداشته شود، گفت: با همکاری دستگاه‌های مرتبط می‌توانیم برنامه عملیاتی با تعیین توقعات و انتظارات و نقش‌آفرینی در جهت برداشتن گام‌های موفق داشته باشیم.

 

شاهرخی در پایان درباره حوزه نماز، با توضیح اینکه در سال‌های متوالی همدان جزء استان‌های اول کشور بوده است، گفت: آموزش و پرورش استان همدان با همکاری حوزه علمیه استان همواره در جهت ارتقاء نماز تأثیرگذار بوده‌ است.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار