نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

پاکستان: تلاش‌های میانجیگری میان ایران ـ آمریکا در مسیر درستی است

پاکستان: تلاش‌های میانجیگری میان ایران ـ آمریکا در مسیر درستی است سخنگوی وزارت خارجه پاکستان ضمن اشاره به اینکه تلاش‌های میانجیگری میان ایران و آمریکا «در مسیر درستی» قرار دارد، هرگونه اخبار مبنی بر توقف این ابتکار را «بی‌اساس و گمراه‌کننده» خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 04
کد خبر: ۳۰۵۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «طاهر اندرابی» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان عصر شنبه گزارش‌هایی مبنی بر اینکه ابتکار عمل این کشور برای تسهیل گفت‌و‌گو بین ایالات متحده و ایران متوقف شده است را قاطعانه رد کرد و چنین ادعا‌هایی را «بی‌اساس و گمراه‌کننده» خواند.

طبق گزارش روزنامه «داون» پاکستان، سخنگوی وزارت خارجه این کشور گفت: «ما چندین گزارش در رسانه‌ها از جمله در رسانه‌های اجتماعی مشاهده کرده‌ایم که به نقل از منابع به‌اصطلاح رسمی دولتی درباره درگیری‌های جاری در منطقه و تلاش‌های پاکستان برای ترویج صلح و گفت‌و‌گو منتشر شده‌اند.»

او با بیان اینکه تلاش‌های میانجیگری پاکستان میان ایران ـ آمریکا «در مسیر درستی» است، گفت: «ما قاطعانه این القائات نادرست منتسب به منابع رسمی ادعایی را بی‌اساس و زائیده تخیل می‌دانیم و آنها را رد می‌کنیم. تلاش‌های میانجیگری میان ایران ـ آمریکا در مسیر درستی قرار دارد.»

پیش از این، «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «رسانه‌های آمریکایی مواضع ایران را به‌طور جعلی منعکس می‌کنند، اما ما قدردان تلاش‌های پاکستان هستیم و هرگز از رفتن به اسلام‌آباد خودداری نکرده‌ایم.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی در تاریخ ۹ اسفند ماه درحالی‌که گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با طرف آمریکایی در جریان بود، در اقدامی متجاوزگرانه به خاک جمهوری اسلامی ایران حمله کردند.

در پی این حملات، تعدادی از مقامات سیاسی، نظامی، دانشمندان هسته‌ای و حتی غیرنظامیان و دانش‌آموزان متعددی به شهادت رسیدند و ایران در پاسخ و در اقدامی برای دفاع از خود، اهداف مشخصی را تحت عنوان عملیات وعده صادق ۴ در سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه هدف قرار داد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار