رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز

۶ عامل مرتبط با دشمن در یک استان دستگیر شدند

۶ عامل مرتبط با دشمن در یک استان دستگیر شدند دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان شمالی گفت: ۶ نفر از عوامل مرتبط با دشمن صهیونی-آمریکایی در استان شناسایی و دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 08
کد خبر: ۳۰۵۳۴۲

به گزارش راهبردمعاصر، سیدجواد ایلالی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان شمالی اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، این افراد با برقراری ارتباطات پیامکی و تلفنی با شبکه‌های رسانه‌ای معاند، علیه امنیت و منافع ملی اقدام می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه این افراد برخی اطلاعات از جمله فیلم‌ها و تصاویر از مکان‌های مختلف را در اختیار شبکه‌های معاند قرار می‌دادند، گفت: این اقدامات با هدف بهره‌برداری دشمنان برای شناسایی اهداف صورت می‌گرفت.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان افزود: در همین راستا ۶ نفر از این افراد که با اقدامات مجرمانه خود به کشور خیانت می‌کردند، توسط دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی شناسایی و دستگیر شدند.
وی گفت: برای این متهمان پرونده قضایی تشکیل شده و به یکی از شعب بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان ارجاع شده است.دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان با اشاره به اینکه متهمان بر اساس قرارهای تأمین کیفری در بازداشت به سر می‌برند، افزود: این افراد تا زمان رسیدگی کامل به اتهامات در بازداشت خواهند بود.

وی گفت: روند دادرسی با رعایت قوانین و با دقت و سرعت انجام خواهد شد تا حقی از کسی ضایع نشود و در صورت صدور کیفرخواست، پرونده در دادگاه انقلاب بررسی خواهد شد.

ایلالی با تأکید بر اینکه هرگونه همکاری با دشمنان در قوانین جرم‌انگاری شده است، افزود: برای اینگونه جرائم مجازات‌های مشخصی در نظر گرفته شده است.وی گفت: در شرایط خاص از جمله وضعیت جنگی، این مجازات‌ها تشدید خواهد شد و برخورد قانونی شدیدتری با مرتکبان صورت می‌گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اظهار کرد: از جمله اقدامات مجرمانه این افراد، تصویربرداری از اماکن نظامی، امنیتی و دولتی و ارسال آن برای سرویس‌های جاسوسی بیگانه بوده است.وی هشدار داد: افرادی که چنین اقداماتی انجام دهند، تحت رصد دستگاه‌های امنیتی قرار گرفته و در صورت ارتکاب جرم، به اشد مجازات محکوم خواهند شد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار