دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

دو دستور ویژه رییس‌جمهور برای کارمندان/ تکلیف نیرو‌های شرکتی دولت یک‌سره شد

دو دستور ویژه رییس‌جمهور برای کارمندان/ تکلیف نیرو‌های شرکتی دولت یک‌سره شد رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به تاکید رئیس‌جمهور بر حذف شرکت‌های واسطه در جذب نیرو گفت: پیش‌نویس جدید طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی در انتظار بررسی دولت است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 13
کد خبر: ۳۰۵۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که در ماه پایانی سال گذشته رئیس‌جمهور بر ساماندهی وضعیت نیرو‌های شرکتی تاکید داشت، در ابتدای امسال نیز محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در پیامی به سازمان‌های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی موضوع ساماندهی نیرو‌های شرکتی را که در یکی از آخرین جلسات دولت پیش از جنگ تحمیلی رمضان مورد بررسی قرار گرفته بود، بار دیگر مورد تأکید قرار داد.

در کنار هم قرار گرفتن دو دستور ویژه معاون اول رئیس جمهور شامل افزایش حقوق‌ها و فوق‌العاده خاص کارمندان با ساماندهی نیرو‌های شرکتی، نشان‌دهنده اهمیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی برای دولت و شخص رئیس‌جمهور است.

در همین زمینه، علاءالدین رفیع‌زاده معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: در جلسه آخری که در دولت پیش از جنگ رمضان اتفاق افتاد، رئیس‌جمهور بر لزوم حذف شرکت‌های واسطه تامین نیرو تأکید کرده بود.

وی افزود: بر اساس همین تأکید و در ادامه تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت‌گرفته، همچنین تاکید مجدد معاون اول رئیس جمهور در ایام جنگ، پیش‌نویس طرح ساماندهی وضعیت نیرو‌های شرکتی تهیه و از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور به دولت ارائه شده است.

رفیع‌زاده گفت: قرار است این پیشنهاد در دولت مورد بررسی قرار گیرد و در صورت تصویب، مبنای اقدام و اجرا قرار خواهد گرفت.

معاون رئیس‌جمهور ابراز امیدواری کرد: با فراهم شدن شرایط مناسب برای طرح و بررسی این موضوع در دولت، روند تصویب آن تسریع شده و در نهایت تصمیمات لازم برای عملیاتی شدن طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی اتخاذ شود./ ایرنا

کلمات کلیدی: ساماندهی شرکتی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار