آخرین وضعیت طرح تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ثبت نام یک میلیون نفر تاکنون

چهار سال است که طرح تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در مجلس در انتظار تصویب است، اما بلاتکلیفی ادامه دارد. این تأخیر نه تنها زندگی اقتصادی و روانی کارگران را تحت تأثیر قرار داده، بلکه اعتماد عمومی به روند تصمیم‌گیری‌ها را نیز تضعیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 28
کد خبر: ۲۸۴۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، طرح تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی یکی از مطالبات جدی و مستمر بخش بزرگی از نیروی کار در کشور است. این طرح که از چهار سال پیش در مجلس شورای اسلامی مطرح شده، با هدف ساماندهی وضعیت استخدامی کارکنانی که به‌صورت غیرمستقیم و از طریق شرکت‌های پیمانکاری با سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی همکاری می‌کنند، تدوین شده است. با این حال، پس از گذشت چند سال، همچنان اجرای کامل و همه‌جانبه آن در هاله‌ای از ابهام باقی مانده است.

دیروز نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان امور اداری و استخدامی آخرین اقدامات به‌عمل‌آمده در موضـوع تبدیل وضـعیت استخدامی نیرو‌ها در دسـتگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و آخرین اقدامات به‌عمل‌آمده در موضـوع تبدیل وضـعیت نیرو‌های شرکتی را بررسی کردند.

رنجبر، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی «طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی در دستگاه‌های دولتی» را موضوع دستور کار دوم نشست دیروز این کمیسیون بود اعلام کرد که با حضور علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی برگزار شد.

رنجبر گفت: براساس گزارش رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، بالغ بر ۷۰۰ هزار نفر از نیرو‌های شرکتی شاغل در دستگاه‌های مختلف در سامانه‌ی «سایر» مربوطه ثبت‌نام شده‌اند که با احتساب نیرو‌هایی که جامانده و در سامانه ثبت‌نام نشده‌اند، احتمال می‌رود در مجموع به یک میلیون نفر برسند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در حال حاضر موضوع ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی سازمان اداری و استخدامی در هیات وزیران در حال بررسی است؛ که در جلسه امروز با رئیس سازمان اداری و استخدامی، اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به اتفاق در صحبت‌ها و نطق‌های خودخواهان ارائه طرح جامع و کامل ساماندهی نیرو‌های شرکتی شدند.

چند روز گذشته نیز سارا فلاحی، نماینده مردم ایلام در مجلس گفت: انشالله اوایل ماه آینده، بحث تبدیل وضعیت نهایی شده و مشکل نیرو‌های شرکتی حل می‌شود. من با مسئولان امر در دولت صحبت کردم؛ توپ اکنون در زمین دولت است، اما قرار است خیلی زود کارگران شرکتی از نگرانی در بیایند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار