رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

هدف احتمالی ترامپ از بستن تنگه هرمز مشخص شد

هدف احتمالی ترامپ از بستن تنگه هرمز مشخص شد بار دیگر زمزمه‌های مذاکره ایران و آمریکا به گوش می‌رسد، آن هم ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ مدعی اجرای محاصره دریایی ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 14
کد خبر: ۳۰۵۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بار دیگر زمزمه‌های مذاکره ایران و آمریکا به گوش می‌رسد، آن هم ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ مدعی اجرای محاصره دریایی ایران شد.رئیس جمهور آمریکا در ادعایی تازه گفته، "امروز صبح با ما تماس گرفته شده است، توسط افراد درست، افراد مناسب و آنها می‌خواهند یک توافق انجام دهند."

همزمان سی‌بی‌اس نیوز مدعی شد: ایران و آمریکا بعد از گفتگوهای ناموفق در اسلام آباد هنوز با هم در تماس هستند و مقامات می‌گویند «حرکت رو به جلو» به سوی یک توافق احتمالی وجود دارد.

این خبر همزمان با اظهارات شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان مطرح شده که گفته است: آتش‌بس ایران و آمریکا همچنان برقرار است و در تلاش برای حل نکات اختلافی هستیم.

سی‌ان‌ان هم مدعی است، مقامات ترامپ در حال بررسی امکان برگزاری دومین دیدار حضوری با مقامات ایرانی پیش از انقضای آتش‌بس در هفته آینده هستند، هرچند برنامه‌ها هنوز در مراحل اولیه و نامشخص است.

این دست خبرهای هماهنگ در راستای بازگشت به میز مذاکره، یک‌بار دیگر نشان می‌دهد که تهدیدهای ترامپ تنها حربه‌ای مذاکراتی برای گرفتن امتیاز حداکثری است و با رو شدن دست او برای این ترفند، بعید است دیگر تهدیدات دولت ایالات متحده تغییری در خط‌قرمزهای ایران در پی داشته باشد.

کلمات کلیدی: مذاکرات پاکستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار