خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

شمخانی: ۸۵ درصد جانباختگان اغتشاشات اخیر به صورت مشکوک کشته شدند

شمخانی: ۸۵ درصد جانباختگان اغتشاشات اخیر به صورت مشکوک کشته شدند دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: بیش از ۸۵ درصد از جانباختگان رخدادهای اخیر در شهرستان‌های تهران در هیچ یک از تجمع‌های اعتراضی حضور نداشته‌اند و به صورت مشکوک با سلاح‌های سرد و گرم غیر سازمانی کشته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 12
کد خبر: ۳۰۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح امروز (پنجشنبه) با سفر به شهرستان‌های غرب استان تهران با خانواده جانباختگان حوادث آبان ماه سال جاری دیدار کرد.

 

دریابان شمخانی در این دیدارها که در جوی صمیمی انجام شد؛ ضمن دلجویی از خانواده جانباختگان بر عزم مسؤولان نظام برای ترمیم سریع خسارت‌ها و کاهش آلام خانواده شهدا و جانباختگان حوادث اخیر تأکید کرد و گفت: لازم است از همه ظرفیت‌های ملی برای تسریع در انجام این وظیفه ملی استفاده شود.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: بیش از ۸۵ درصد از جانباختگان رخدادهای اخیر در شهرستان‌های تهران در هیچ یک از تجمع‌های اعتراضی حضور نداشته‌اند و به صورت مشکوک با سلاح‌های سرد و گرم غیر سازمانی کشته شده‌اند، لذا اجرای پروژه کشته سازی از سوی معاندان در این منطقه قطعی است.

 

شمخانی با بیان اینکه رسیدگی به این امور بر عهده کمیته‌های ویژه با مسؤولیت استانداران گذاشته شده است، گفت:  استانداران سراسر کشور با توجه به مطالبه جدی مقام معظم رهبری و تدابیر اعلام شده ایشان و همچنین اختیارات ویژه‌ای که از طرف رئیس جمهور به آنها واگذار شده می‌بایست با اقدامات جهادی، ضمن رسیدگی سریع به وضعیت خانواده شهدا و جانباختگان، با برنامه‌ای دقیق و هماهنگ نسبت به جبران و ترمیم خسارت‌های وارد شده به مردم اقدام کنند.

 

شمخانی امروز در جمع خانواده‌های «ابراهیم مهدی‌پور» در شهریار و «سید جلیل حسینی امامقلی» در ملارد از جانباختگان حوادث اخیر حضور یافت و از آنان دلجویی کرد.

 

گفتنی است، مرحوم حسینی امامقلی که در منطقه محروم سرآسیاب ملارد ساکن و کارگر ساختمانی بوده روز شنبه ۲۶ آبان ماه در حاشیه تجمعات اعتراضی با سلاح سرد کشته شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار