محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

ورود مجلس به ماجرای اینترنت پرو و قیمت آن/ وزیر ارتباطات به مجلس می‌آید

ورود مجلس به ماجرای اینترنت پرو و قیمت آن/ وزیر ارتباطات به مجلس می‌آید نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس از ورود این کمیسیون به قیمت اینترنت پرو و نحوه دسترسی به آن در جلسه با وزیر ارتباطات خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 28
کد خبر: ۳۰۶۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید جواد حسینی کیا، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این پرسش که آیا کمیسیون صنایع به موضوع راه‌اندازی اینترنت پرو با قیمتی به مراتب بالاتر از نرخ‌های عادی ورود داشته است گفت: جلسه کمیسیون صنایع مجلس با حضور وزیر ارتباطات برگزار خواهد شد و یکی از موضوعات مورد بحث در این جلسه همین موضوع است. احتمالاً یکی از محور‌های اصلی پرسش‌ها، بررسی همین موضوع باشد.

وی، در ادامه اظهار کرد: کمیسیون صنایع و معادن مجلس این موضوع را دنبال خواهد کرد. اینترنت پرو قبلا نیز در مقاطعی فعال می‌شد؛ هدف از دسترسی به اینترنت پرو کمک به فعالیت تجار، بازرگانان، دانشگاهیان بود.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متولی این امر قبلا اتاق بازرگانی بود که چه کسی در عرصه بین المللی فعال بوده و دسترسی به اینترنت بین الملل برای آن قشر حائز اهمیت است. نگاه دولت و مجلس کمک به فعالیت کسب وکار‌های اینترنتی است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه فعالیت کسب و کار‌های اینترنتی در اولویت قرار دارد افزود: ما از هر راهی که به فعالیت کسب و کار‌های اینترنتی کمک می‌کند استقبال می‌کنیم. از جمله سوالات مطرح این است که اگر قرار است دسترسی به اینترنت باکیفیت و امکانات بالاتر فراهم شود، چرا این امکان برای عموم مردم در دسترس قرار نمی‌گیرد؟ اما در بحث قیمت اینترنت پرو که بالاتر از اینترنت معمولی است ما ورود خواهیم داشت و یکی از سوالات کمیسیون از وزیر مربوطه در همین حیطه است.

وی افزود: کمیسیون صنایع موضوع قیمت اینترنت پرو و نحوه دسترسی به آن را بررسی خواهد کرد. نگاه کلی دولت و مجلس، حمایت از کسب‌وکار‌ها و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی است و هر مسیری که بتواند به بهبود شرایط فعالیت‌های تجاری کمک کند، مورد توجه قرار خواهد گرفت./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار