جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

روسیه خواستار خویشتنداری همه طرف‌های درگیر در مناقشه ایران شد

روسیه خواستار خویشتنداری همه طرف‌های درگیر در مناقشه ایران شد سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت مسکو از طرفین درگیر در مناقشه بر سر ایران می‌خواهد که با توجه به شکنندگی مذاکرات اسلام آباد، خویشتنداری و صبر پیشه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 05
کد خبر: ۳۰۷۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از روسیا الیوم، «مایا زاخارووا» در ادامه اظهارات خود که در وب‌سایت وزارت خارجه روسیه منتشر شد، تصریح کرد: «در این زمینه (روند مذاکرات شکننده برای حل و فصل اوضاع منطقه خلیج فارس)، ما فورا از همه طرف‌ها می‌خواهیم که حداکثر خویشتنداری و بردباری را در پیش بگیرند.»

شامگاه سوم ماه مه (روز یکشنبه)، رئیس جمهور آمریکا از آغاز تجاوزات خود در تنگه هرمز موسوم به آنچه که «عملیات آزادی» می‌خواند، خبر داد.

«علی عبداللهی» فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا در پاسخ به این اظهارات ترامپ گفت تهران به ایالات متحده در مورد نزدیک شدن به تنگه هرمز هشدار می‌دهد.

از طرفی امروز وزیر خارجه مصر در گفت‌وگوی تلفنی با همتایان سعودی، عمانی، کویتی و بحرینی خود درباره پیامد‌های بسیار خطرناک تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد و بر اهمیت روند مذاکرات اسلام آباد میان ایران وآمریکا تأکید کرد.

امروز همچنین «محمد اسحاق دار» وزیر امور خارجه پاکستان طی اظهاراتی عنوان کرد: «هدف ما به عنوان میانجی، متقاعد کردن هر دو طرف برای دستیابی به توافق صلح است، چیزی که منطقه و جهان به آن نیاز دارند.»

طبق گزارش «الجزیره»، وزیر خارجه پاکستان تاکید کرد: «ما به پیشرفت قابل‌توجه در مذاکرات اطمینان داریم و برای رسیدن به آتش‌بس و آغاز گفت‌و‌گو‌ها تلاش کرده‌ایم. ما همچنین برای جلوگیری از حملات به کشور‌های خلیج فارس تلاش کرده‌ایم.»

او ضمن ابراز امیدواری نسبت به خاتمه جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: «رایزنی‌ها برای پایان دادن به جنگ ادامه دارد و امیدواریم که با حمایت چندین پایتخت، در پایان دادن به آن موفق شویم. هدف پایان دادن به درگیری به شیوه‌ای برد-برد برای هر دو طرف است.»

اسلام‌آباد پس از تلاش برای برقراری آتش‌بس میان ایران و آمریکا که بامداد ۱۸ فروردین اعلام شد، میزبان اولین دور مذاکرات هیات‌های بلندپایه ایران و آمریکا در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان بود اگرچه به گفته طرف ایرانی، فاصله میان دیدگاه‌ها بر سر برخی از موضوعات مهم به‌رغم تفاهماتی که حاصل شده بود، بی‌نتیجه ماند.

اگرچه مقامات جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند در فضای تهدید و با وجود پابرجا بودن محاصره دریایی غیرقانونی آمریکا در مذاکرات شرکت نمی‌کنند، با این حال، تبادل پیام و تماس‌های غیرمستقیم از طریق پاکستان میان دو طرف ادامه دارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار