سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

توضیح وزیر آموزش و پرورش درباره کیک‌های آلوده به قرص

وزیر آموزش و پرورش درباره وجود کیک‌های مشکوک و آلوده به قرص در مدارس توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 14
کد خبر: ۳۰۷۶۰

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانش‌آموزی که در دبیرستان نمونه دولتی منطقه ۲ آموزش و پرورش برگزار شد در این باره اظهار کرد: این کیک‌ها لزوما در مدرسه یافت نشده و در برخی استان‌ها داخل بعضی از کیک‌ها قرص‌هایی قرار داده شده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد این کار در فرآیند تولید اتفاق نیفتاده بود.

 

وی افزود: این قرص‌ها تغییر شکل و رنگ نداشته‌اند، بنابراین در فرایند تولید وارد کیک‌ها نشده بود و با توجه به این شرایط توصیه ما به همه مدارس این است که بوفه‌های مدارس منحصرا از مراکز رسمی توزیع، اقلام مورد نیاز دانش آموزان را خریداری کنند.

 

حاجی میرزایی ادامه داد: همچنین باید اولیاء هم این اقلام را کنترل کنند، زیرا خوراکی‌هایی که چنین تغییراتی در آن ایجاد شده قابل مشاهده بوده و به سرعت کاملا قابل دسترسی است.

 

به گفته وزیر آموزش و پرورش، مسئولان امنیتی در صدد پیدا کردن عوامل این کار هستند.

 

وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت پرداخت حق التدریس‌ها نیز بیان کرد که هدف ما این است که هیچ پرداختی در آموزش و پرورش به تعویق نیفتد. خوشبختانه برای سال گذشته تمهیدات لازم انجام شد و برای امسال نیز هماهنگی‌هایی انجام شده است تا در ماه‌های آینده بتوانیم به سرعت کاستی‌های قبلی را جبران کنیم.

 

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه می پذیرم بسیاری از مدارس به دلیل محدودیت‌های اعتباری به لحاظ امکانات در سطح خوبی قرار ندارند اظهار کرد: اما باید توجه داشت همواره در شرایط سختی است که نیروی انسانی می‌تواند جانشین نداشته‌ها باشد.

 

حاجی میرزایی افزود: انگیزه و تلاش خانواده‌ها و مدرسه به گسترش پژوهش کمک می‌کند. از خیرین درخواست دارم به حیطه پژوهش‌یاری نیز ورود کنند.

 

حاجی میرزایی همچنین با اشاره به وجود پژوهش‌سرا در۶۵۰ منطقه و تجهیز تدریجی آنها در همه مناطق اظهار کرد: وجود پژوهش‌سراها کمک می‌کند تا همه دانش آموزان مجال پژوهش داشته باشند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار