آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

زن میانسالی با شیرموز مسموم جان شوهرش را گرفت

زن میانسالی با خوراندن شیر موز مسموم جان شوهرش را گرفت و جنازه وی را به آتش کشید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 21
کد خبر: ۳۰۸۳

به گزارش گروه راهبرد معاصر؛ ساعت ۹ شب ۲۷ خرداد ۹۷ وقوع یک فقره قتل در یک ساختمان در خیابان اسکندری شمالی به مأموران کلانتری ۱۴۸ انقلاب شد که لحظاتی بعد تیمی از مأموران انتظامی به همراه سید سجاد منافی‌آذر؛ بازپرس کشیک قتل پایتخت و اکیپ تشخیص هویت آگاهی در صحنه جرم حاضر شدند.

تیم جنایی با حضور در محل جنایت با زن میانسالی مواجه شدند که اعلام کرد شوهر ۵۳ ساله‌اش را به قتل رسانده است.

زن میانسال در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: با همسرم مشاجره داشتیم و این مشاجره به درگیری انجامید، من نیز داخل شیرموزی که برای همسرم آماده کرده بودم، مقداری قرص ریختم که شوهرم پس از نوشیدن شیرموز جان باخت، پس از قتل، جسد شوهرم را داخل یک پتو پیچده و آن را در کیسه‌ای قرار دادم، سپس کیسه را در ۱۵ پله‌ای که تا پشت‌بام فاصله داشته کشان کشان، بالا کشیدم.

وی افزود: پس از قتل جسد را داخل یک بشکه ۲۲۰ لیتری انداخته و در همان جا جسد را به آتش زدم، در نهایت نیز برای پنهان ماندن ماجرا، روی بشکه را با سیمان و ماسه و ملات پوشاندم.

تحقیقات نشان داد که قاتل از ساعت ۶ بعداز ظهر روز حادثه تا ۲ بامداد روز بعد در حال پنهان کردن جسد داخل بشکه روی پشت‌بام بوده که روز بعد از این جنایت، همسایگان این خانواده با توجه به خون‌آبه‌هایی که از بشکه به بیرون نشت کرده و بوی تعفنی که از داخل بشکه می‌آمد، با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و موضوع را در جریان قرار داده بودند.

قاتل در تحقیقات مدعی شد که همسرش با او رفتار خوبی نداشته، به همین خاطر او را به قتل رسانده است.

در ادامه تحقیقات جسد مقتول با کمک نیرو‌های آتش‌نشانی از داخل بشکه خارج و برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.

در ادامه مراحل رسیدگی به پرونده دو دختر مقتول (اولیای‌دم مقتول) با حضور در شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران از قصاص مادرشان گذشتند که پرونده پس از صدور کیفرخواست برای رسیدگی به جنبه عمومی جرم به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده