بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

ترامپ: حاضر به دادن هیچ امتیازی نیستم/ ایران می‌داند به زودی چه اتفاقی خواهد افتاد

ترامپ: حاضر به دادن هیچ امتیازی نیستم/ ایران می‌داند به زودی چه اتفاقی خواهد افتاد ترامپ به نیویورک پست گفت: «واقعاً نمی‌توانم در مورد آن با شما صحبت کنم. اتفاقات زیادی در حال رخ دادن است.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 18
کد خبر: ۳۰۸۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ به نیویورک پست گفت که پس از دریافت آخرین پاسخ ایران با هدف پایان دادن به جنگ، «هیچ امتیازی برای تهران» قائل نیست و افزود که ایران می‌داند «به زودی چه اتفاقی خواهد افتاد».

ترامپ در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات قبلی خود مبنی بر اینکه ممکن است تعلیق ۲۰ ساله غنی‌سازی اورانیوم ایران را بپذیرد، گفت: «من در حال حاضر هیچ چیزی را نمی‌پذیرم»، و از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

ترامپ به نیویورک پست گفت: «واقعاً نمی‌توانم در مورد آن با شما صحبت کنم. اتفاقات زیادی در حال رخ دادن است.»

ترامپ به نیویورک پست گفت که از ایران «ناامید» نشده است، اما هشدار داد که تهران درک می‌کند که ایالات متحده قادر به افزایش فشار بیشتر است.

او مدعی شد: «می‌توانم به شما بگویم که آنها بیش از هر زمان دیگری می‌خواهند به توافق برسند، زیرا می‌دانند که چه اتفاقی قرار است به زودی بیفتد.»

وقتی روزنامه نیویورک تایمز از رئیس جمهور ترامپ در مورد ادعا‌هایی مبنی بر اینکه ایران سعی دارد واشنگتن را در مذاکرات هسته‌ای و بازگشایی تنگه هرمز «منتظر» بگذارد، سوال کرد، او پاسخ داد: «من چنین چیزی نشنیده بودم.»

او افزود: «من چیزی نشنیده‌ام. نمی‌توانم در مورد آن با شما صحبت کنم.»

«این یک مذاکره است. من نمی‌خواهم احمق باشم.» / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده