گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

دستیار ویژه وزیر کشور: جنگ دوباره شروع شود، محاصره دریایی را می‌شکنیم

دستیار ویژه وزیر کشور: جنگ دوباره شروع شود، محاصره دریایی را می‌شکنیم دستیار ویژۀ وزیر کشور با اشاره به توان نظامی و جغرافیایی ایران تأکید کرد که در صورت آغاز دوبارۀ جنگ، جمهوری اسلامی در کوتاه‌ترین زمان ممکن محاصرۀ دریایی را خواهد شکست و مسیر‌های تأمین و پشتیبانی کشور را حفظ خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 20
کد خبر: ۳۰۸۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، دستیار ویژۀ وزیر کشور با اشاره به سناریو‌های احتمالی درگیری نظامی گفت: «اگر مجدداً جنگی شروع شود، در کوتاه‌ترین زمان ممکن محاصرۀ دریایی شکسته خواهد شد.»

او در برنامه سپهر سیاست، با بیان اینکه تداوم عملیات نظامی از سوی طرف مقابل می‌تواند آنها را در «باتلاق» عمیق‌تری فرو ببرد، اظهار کرد: «ما می‌توانستیم آن محاصره را به سرعت تحت تأثیر قرار بدهیم و از بین ببریم و این امکان برای ما وجود دارد.»

این مقام مسئول افزود: «تسلیحات و نیرو‌های ما به گونه‌ای هستند که می‌توانند در یک نبرد، هم از دور و هم از نزدیک، آنها را حتی محاصره یا از بین ببرند. اگر شروع شود، ما شروع می‌کنیم به شکستن محاصرۀ دریایی.»

او همچنین با تأکید بر اینکه ایران صرفاً متکی به مسیر‌های دریایی نیست، گفت: «جمهوری اسلامی کشوری پهناور است و ۸۵۷۴ کیلومتر مرز دارد. بخش عمدۀ این مرزها، مرز‌های خشکی است و همین موضوع آزادی عمل و امکان اتخاذ راهبرد‌های متنوع را برای ما بسیار زیاد می‌کند.»

دستیار ویژۀ وزیر کشور ادامه داد: «حدود ۳۹۶۵ کیلومتر مرز خشکی و بخشی نیز مرز دریایی است که حدود ۶۴۰ کیلومتر آن متعلق به دریای خزر است؛ بنابراین ظرفیت‌های متعددی برای تأمین نیاز‌های کشور وجود دارد.»

او در پایان تاکید کرد: «در همین دو ماه اخیر، با وجود شرایطی که بخشی از آن را می‌توان نوعی محاصرۀ دریایی دانست، میزان امکانات واردشده به کشور تقریباً دو برابر سه ماه گذشته بوده است.»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار