ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

المیادین: متن نهایی چارچوب توافق در حال تدوین است

المیادین: متن نهایی چارچوب توافق در حال تدوین است المیادین به نقل از منابع خود اعلام کرد چیزی که اکنون مطرح است نه یک توافق، بلکه «یادداشت تفاهم» درباره چارچوب توافق نهایی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 24
کد خبر: ۳۰۸۹۵۸

به گزارش راهبردمعاصر، شبکه المیادین به نقل از منابعی که آن‌ها را «موثق» توصیف کرد، گزارش داد که در حال حاضر متن نهایی یک چارچوب یگ توافق میان تهران و واشنگتن با میانجی‌گری پاکستان در حال تدوین است.

به گفته این منابع، آنچه اکنون روی میز مذاکرات قرار دارد، توافق نهایی نیست، بلکه در قالب یک «یادداشت تفاهم» دنبال می‌شود. منابع المیادین تأکید کردند که این یادداشت تفاهم هیچ بندی درباره پرونده هسته‌ای ایران ندارد و تمرکز آن بر پایان جنگ و ترتیبات مربوط به کاهش تنش است.

بر اساس این گزارش، یادداشت تفاهم شامل تسهیل تردد دریایی در تنگه هرمز، خروج ناوگان آمریکایی از اطراف ایران و پایان محاصره دریایی و نظامی آمریکا خواهد بود. همچنین آزادسازی نیمی از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران به ارزش ۱۲ میلیارد دلار نیز در این چارچوب پیش‌بینی شده است.

این منابع افزودند که پس از امضای توافق چارچوب، یک مهلت ۳۰ روزه برای دستیابی به توافقی درباره پرونده هسته‌ای ایران در نظر گرفته خواهد شد.

به نظر می‌رسد با سفر روز گذشته عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان و سپس هیأت فنی و حقوقی پاکستانی به تهران، گشایش قابل توجهی [حداقل روی کاغذ] در رودن مذاکرات رخ داده و منابع مختلف از احتمال توافق بر روی یک چارچوب کلی خبر می‌دهند.

دقایقی پیش نیز دونالد ترامپ خبر داد که با مقامات کشورهای مختلف منطقه گفت‌وگوی تلفنی داشته و همچنین با نتانیاهو نیز تماس گرفته و همه این گفت‌وگوها خوب پیش رفته است.

ترامپ همچنین مدعی شد که توافقی میان آمریکا، ایران و کشورهای یادشده «تا حد زیادی مورد مذاکره قرار گرفته» و تنها نهایی شدن آن باقی مانده است.

ترامپ تأکید کرد که جزئیات و بخش‌های پایانی این توافق همچنان در حال بررسی و گفت‌وگو است و به‌زودی اعلام خواهد شد.

وبگاه آکسیوس نیز خبر داده که تمامی رهبران عربی منطقه و رئیس‌جمهور ترکیه در گفت‌وگو با ترامپ از او خواسته‌اند با ایران توافق کند و سمت ازسرگیری جنگ نرود.

اواخر شب گذشته نیز رضا امیری مقدم، سفیر ایران در پاکستان گفته بود: چند دقیقه پیش، وزیر محترم کشور پاکستان، برادر عزیزم جناب آقای محسن نقوی، پس از بازگشت از تهران، موفقیت‌های مذاکرات با مقامات کشورم را به من تبریک گفتند.

او تأکید کرد: با خوش‌بینی محتاطانه می‌توان امیدوار بود که اگر طرف مقابل به‌طور کافی متعهد باشد، گامی مثبت در حال شکل‌گیری است که نتیجه مواضع جمهوری اسلامی ایران بر اساس عزت، استقامت نیروهای مسلح شجاع و مقاومت ملت دلیر ایران، همچنین ابتکار و تلاش‌های خالصانه میانجی پاکستانی است./مشرق

کلمات کلیدی: ایران آمریکا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار