دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

لاریجانی: تاکید بر همگرایی، محور اصلی مجمع مجالس آسیایی بود

لاریجانی: تاکید بر همگرایی، محور اصلی مجمع مجالس آسیایی بود رئیس مجلس پس از ورود به فرودگاه مهرآباد در تشریح دستاوردهای حضورش در اجلاس مجمع مجالس آسیایی اظهار داشت: گرایش کلی این اجلاس این است که با همکاری ایران، امنیت پایدار در منطقه به وجود بیاید. بر همین اساس کشورهای عضو، رفتار آمریکایی‌ها را در مورد نادیده انگاری ایران نمی‌پذیرند و به بیان‌های مختلف می‌گویند که باید روابط نزدیک امنیتی و اقتصادی با ایران داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 15
کد خبر: ۳۰۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ انجمن مجالس آسیایی برای صلح (AAPP) در سال ۱۳۷۸ و به پیشنهاد مجلس بنگلادش تشکیل شد که در سال ۸۵ به پیشنهاد تهران اساسنامه و نام انجمن از AAPP به مجمع مجالس آسیایی (APA)تغییر نام داد.

 

علی لاریجانی روز شنبه در رأس هیات پارلمانی عازم ترکیه شد تا در دوازدهمین مجمع عمومی مجالس آسیایی(APA) حضور یابد. علی لاریجانی در این سفر با هیات های دیپلماتیک شماری از کشورها من جمله قطر، عمان و ترکیه دیدار و رایزنی نمود. رییس مجلس شورای اسلامی پس از سفر یک روزه به ترکیه دقایقی قبل وارد فرودگاه تهران شد.

 

لاریجانی پس از ورود به فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اجلاس مجالس کشورهای آسیایی از سوی تهران ابداع شده است که جلسات آن در کشورهای مختلف برگزار می‌شود.

 

وی بیان کرد: با توجه به نقش و آینده آسیا چنین اجلاسی مستمراً در حال پیشرفت است، به طوری که اعضای آن نسبت به سال‌های گذشته فعالتر شده‌اند.

 

رییس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از موضوعات مهم اجلاس مجمع مجالس آسیایی این بود که دنیای امروز احتیاج به چندجانبه گرایی دارد و باید از ظرفیت قطب‌های مختلف که یکی از آنها آسیاست، استفاده شود.

 

لاریجانی با اشاره به مباحثی که در دوازدهمین مجمع مجالس آسیایی شکل گرفت، ادامه داد: محور اصلی اجلاس، همگرایی کشورهای آسیایی بود.

 

وی عنوان کرد: کشورهای حاضر در این اجلاس نسبت به سال‌های گذشته همسنخ‌تر و به یکدیگر نزدیکتر شده‌اند و هر چند فرمت‌ها یک شکل نیست، اما دریافته‌اند که از نظر اقتصادی باید با هم کار کنند و برای ایجاد امنیت در منطقه از ظرفیت‌ها استفاده کنند، از این رو گرایش‌ها به یکدیگر نزدیکتر شده است.

 

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به دستاوردهای دوازدهمین مجمع عمومی مجالس آسیایی در ترکیه اظهار داشت: درباره همکاری‌های اقتصادی با رییس مجلس ملی ترکیه صحبت‌هایی انجام شد که نشان می‌داد نگاه‌ها مثبت است. همچنین راه‌های گسترش این همکاری‌های اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت که دو طرف باید پیگیر آن باشند.

 

رییس قوه مقننه، رایزنی در مسائل منطقه‌ای با توجه به نقش‌آفرینی ایران و ترکیه را دیگر محور گفت و گو با رییس مجلس ملی ترکیه توصیف کرد و افزود: همچنین از این فرصت یک روزه برای دیدار با مجالس برخی کشورهای حوزه خلیج‌فارس که دوست ما هستند، استفاده شد و مذاکراتی در زمینه اقتصادی و همین طور برخی مسائل منطقه‌ای با آنها صورت گرفت.

 

لاریجانی تاکید کرد: گرایش کلی این اجلاس این است که با همکاری ایران، امنیت پایدار در منطقه به وجود بیاید. بر همین اساس کشورهای عضو، رفتار آمریکایی‌ها را در مورد نادیده انگاری ایران نمی‌پذیرند و به بیان‌های مختلف می‌گویند که باید روابط نزدیک امنیتی و اقتصادی با ایران داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: باید از این ظرفیت استفاده و ظرفیت‌ها را به نحو احسن فعال کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار