اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

بن گویر: اسرائیل اجازه توافق بد ترامپ با ایران را نمی‌دهد/ خواهان نابودی لبنان شد

بن گویر: اسرائیل اجازه توافق بد ترامپ با ایران را نمی‌دهد/ خواهان نابودی لبنان شد "ایتامار بن گویر" وزیر تندرو امنیت داخلی اسرائیل در اظهاراتی در روز سه شنبه (امروز) گفت که اسرائیل اجازه نخواهد تا ترامپ توافقی بد با ایران امضا کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 26
کد خبر: ۳۰۹۱۹۰

به گزارش راهبردمعاصر، این وزیر تندرو اسرائیلی که اخیرا به واسطه رفتار شنیعش با اعضای دستگیر شده "ناوگان پایداری" غزه مورد انتقاد و حتی تحریم بسیاری از کشورهای اروپایی قرار گرفته، در اظهاراتی گفت که ارتش اسرائیل باید با حمله برق کل لبنان را نابود کند.

وی گفت: "اگر دولت لبنان حزب‌الله را کنترل نکند، آنگاه قلمرو جنوب رودخانه لیتانی - و حتی جنوب زهرانی - باید به یک "منطقه امنیتی" برای کشور اسرائیل تبدیل شود."

بن گویر افزود:" ما باید برق را قطع کنیم، زیرساخت‌ها را نابود کنیم و برای آنها روشن کنیم: اگر تروریسم وجود داشته باشد، شما رنج خواهید برد."

این وزیر تندرو اسرائیلی در واکنش به انتقادات گسترده بین المللی از رفتارش با اعضای ناوگان پایداری غزه، گفت: "با توجه به واکنش‌ها در سراسر جهان، می‌توانید یک چیز را درک کنید: اسرائیل دیگر کیسه بوکس خاورمیانه نیست - و من به این افتخار می‌کنم."

او افزود:" سیاستی که من رهبری می‌کنم، سیاست دادن ساندویچ و گل به آنها نیست. این کمکی نمی‌کند. به هیچ وجه کمکی نمی‌کند. آنها (ناوگان کمک به غزه) دوباره و دوباره و دوباره می‌آیند. آنها ما را مسخره می‌کنند. وقتی ما آنطور که انتظار دارند رفتار می‌کنیم، ما را احمق می‌نامند...دیدید که حتی اروپایی‌ها ظاهرا چیزی یاد گرفته‌اند - به طرز شگفت‌آوری، این کار می‌کند. پیام منتقل می‌شود."

وی در ادامه با اشاره به طرح توافق آمریکا با ایران و تحمیل شرط آتش بس لبنان به عنوان یکی از مفاد توافق گفت: "من از نخست وزیر نتانیاهو می‌خواهم: با ترامپ تماس بگیرید، پیش او بروید، روی میز جلوی او بکوبید و روشن کنید که دولت اسرائیل حاضر نیست این را بپذیرد، حاضر نیست این را تحمل کند."

او درباره توافق احتمالی بین ایران و آمریکا برای خاتمه جنگ نیز گفت: این توافقی بد است و دولت اسرائیل اجازه نخواهد داد توافقی بد که به امنیت مردم اسرائیل آسیب می زند، به امضا برسد./عصرایران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار