قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

تازه‌ترین جزییات قبوض برق/ چه کسانی باید پول بیشتری بپردازند؟

تازه‌ترین جزییات قبوض برق/ چه کسانی باید پول بیشتری بپردازند؟ مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشتریان توانیر گفت: در حال حاضر تعرفه برق نیم درصد کل مشترکان که بسیار بد مصرف هستند به میزان ۴۰ تا ۴۵ برابر مشترکانی است که در الگو مصرف می‌کنند. حدود ۷۵ درصد مشترکان خانگی زیر الگوی مصرف قرار دارند. این مشترکان در صورت کاهش ۱۰ درصدی مصرف نسبت به دوره مشابه، تا ۳۰ درصد از مبلغ صورتحساب خود پاداش خواهند گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 26
کد خبر: ۳۰۹۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالامیر یاقوتی درباره افزایش کسری برق در تابستان سال جاری در پی جنگ و آسیب به برخی نیروگاه‌ها در صنایع مختلف، اظهار داشت: در حال حاضر، به خاطر شرایط خاصی که در آن هستیم اوضاع تامین برق سخت است. هرچند در برخی موارد مشکل داریم، اما در کل شرایط صنعت برق مناسب است. یعنی برخی نیروگاه‌ها در پی جنگ تحت تاثیر قرار گرفتند، صنایعی که قبلا خود تامین بوده و نیروگاه داشتند اکنون باید از برق شبکه استفاده کنند ولی در کل سناریو‌ها در کنار هم به گونه‌ای چیده می‌شود که به بهترین نحو برق مشترکین تامین شود.

وی درباره استفاده از ابزار قیمتی برای کنترل مصرف گفت: تعرفه‌هایی که از ابتدای اردیبهشت اعلام شد، منجر به این خواهد شد که در بهترین حالت پول برق مشترکین پرمصرف افزایش چشمگیری داشته باشد، در کنار آن اقدامات خوبی برای مشترکین بزرگ صنعتی انجام شده که می‌توانند هم برق مورد نیاز خود و هم نیاز کشور را تامین کنند؛ یعنی بازار‌های رقابتی بین تولیدکننده و مصرف‌کننده در بورس ایجاد شده که قابلیت استفاده دارند.

مدیر کل دفتر مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشتریان توانیر ادامه داد: البته همواره اینگونه مطرح بوده که فضایی باشد که تولیدکننده خود بتواند برق را عرضه و مصرف کننده هم خریداری کند. اکنون عرضه در بورس فعال شده و عرضه در تابلوی سبز نیز فراهم است، همچنین تابلوی سفید برای برق صرفه‌جویی‌شده فعال و پروژه‌هایی که منجر به صرفه جویی می‌شوند نیز در دستور کار قرار گرفته است. یعنی صنعت بر اساس روالی که برای تولید خود تدوین می‌کند این امکان را دارد که برق مورد نیاز خود را از بازار خریداری کند.

وی تصریح کرد: همچنین تصمیم بر این است کسانی که از ژنراتور برق استفاده کنند و بخشی از برق خود را از آن تامین کنند و برای هر کیلو وات ساعت ۲۰۰۰ تومان از آنها خریداری کنیم.

یاقوتی در ادامه با بیان اینکه امسال باتوجه به شرایط آب و هوایی و تاخیر در استفاده از وسایل سرمایشی میزان مصرف برق کاهش یافته است، گفت: یکی از ویژگی‌های امسال اینکه هوا میزان مصرف را تحت تاثیر قرار داده است و طبیعتا روی قبوض نیز تاثیر دارد، اما در کنار آن برخی مشترکین را نیز داریم که به هر دلیل میزان مصرف‌شان بالا رفته است و طبیعتا موجب می‌شود هزینه قبض برقشان افزایش داشته باشد.

وی بیان کرد: برای مشترکینی که مطابق الگوی خود مصرف کنند، تشویق‌هایی در نظر گرفته شده و مشترکینی هم که الگوی نامتعارفی دارند، به میزان ۵ برابر تعرفه معمولی از آنها هزینه برق را دریافت می‌کنیم.

مدیر کل دفتر مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشتریان توانیر تاکید کرد: یکی از سیاست‌های ما محدودسازی برق مشترکان پرمصرف است که باید در مصرف خود بازنگری کنند، یا اینکه بخشی از برق مورد نیاز خود را از پنل‌های خورشیدی تهیه کنند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر، تعرفه برق نیم درصد کل مشترکان که بسیار بد مصرف هستند به میزان ۴۰ تا ۴۵ برابر مشترکانی است که در الگو مصرف می‌کنند. حدود ۷۵ درصد مشترکان خانگی زیر الگوی مصرف قرار دارند. این مشترکان در صورت کاهش ۱۰ درصدی مصرف نسبت به دوره مشابه، تا ۳۰ درصد از مبلغ صورتحساب خود پاداش خواهند گرفت./ ایلنا 

کلمات کلیدی: قبض برق مشترکان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار