رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

هشدار نظامی به ناتو؛ ایران آماده هر سناریویی است

سردار اسدی مردم را مهم‌ترین پشتوانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دانست و تأکید کرد: نیروهای مسلح ما نیازی به بمب اتم ندارند و سلاح برتر و یا بمب اتم ما همین «مردم» هستند که بیش از ۹۰ شب در خیابان‌ها و میادین حاضر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 02
کد خبر: ۳۰۹۷۵۰

به گزارش راهبردمعاصر؛ سردار «محمدجعفر اسدی» معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، در واکنش به ادعاهای اخیر محافل رسانه‌ای غربی و مقامات آمریکایی مبنی بر آسیب‌پذیری توان دفاعی ایران، اظهار داشت: ما بارها گفته‌ایم که هنوز همه برگ‌های برنده خود را رو نکرده‌ایم و برگ‌های زیادی وجود دارد که اگر لازم شود، از آن‌ها استفاده خواهیم کرد. 

بنابر روایت دفاع پرس، سردار اسدی در تشریح وضعیت صنعت دفاعی کشور، عنوان کرد: در طول جنگ اخیر، طبیعتاً صنعت دفاعی آسیب‌هایی دیده است، اما به لطف خدا، مکان‌هایی که اکنون از آن‌ها برای تولید تجهیزات نظامی و پشتیبانی از نیروهای مسلح استفاده می‌کنیم، کاملاً از دید دشمن مخفی است و آن‌ها هیچ خبری از محل آن ندارند؛ لذا وضعیت ما در زمینه تولیدات دفاعی، قابل قبول است.
معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، مردم را مهم‌ترین پشتوانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دانست و تأکید کرد: نیروهای مسلح ما نیازی به بمب اتم ندارند و سلاح برتر و یا بمب اتم ما همین «مردم» هستند که بیش از ۹۰ شب در خیابان‌ها و میادین حاضر شده‌اند.

وی با اشاره به تهدیدهای ناتو و متحدان غربی گفت: از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون، آمریکا و هم‌پیمانانش از جمله پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در عرصه مقابله با انقلاب حضور داشته‌اند؛ اما حتی در دوران جنگ هشت‌ساله که شوروی سابق هم حضور داشت، نتوانستند کاری از پیش ببرند و اکنون هم اگر اقدامی علیه ایران اسلامی انجام دهند با شکست مواجه خواهند شد.

سردار اسدی با یادآوری تهدید یکی از مقامات غربی مبنی بر بازگرداندن ایران به عصر حجر، تصریح کرد: پیام ما این است که حتی اگر هیچ چیز نداشته باشیم، با سنگ به جنگ آمریکا می‌رویم؛ زیرا ما اهل تسلیم‌شدن در مقابل آمریکا نیستیم.

معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) با هشدار نسبت به محاسبات غلط دشمن آمریکایی-صهیونی و همپیمانانشان، تأکید کرد: آمریکا فقط خواهان تسلیم کامل ما است و ملت ایران هم هرگز تسلیم نخواهد شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه مذاکره با آمریکا مشکلات معیشتی را حل نمی‌کند، خاطرنشان کرد: وقتی تسلیم در کار نیست، جنگ در پیش است؛ بنابراین ما منتظریم و مشکلی با جنگ نداریم؛ لذا اگر ناتو هم در این عرصه حاضر شود، ما هیچ‌گونه نگرانی نداریم./دفاع پرس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار