محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

نماینده مجلس: احتمال تغییر در مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور وجود دارد / داوطلبان باید خود را برای تمامی سناریوها، از جمله تصحیح یا تغییرات احتمالی در نحوه محاسبه یا عدم محاسبه معدل در کنکور، آماده کنند

کنکور عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده است که مصوبه خود درباره تاثیر قطعی معدل در کنکور را با نگاهی مثبت در دست بررسی قرار داده و نتیجه آن به زودی اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 06
کد خبر: ۳۱۰۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا احمدی سنگر درباره دغدغه بسیاری از خانواده‌هایی که مخالف تاثیر قطعی معدل در کنکور هستند، درباره اقداماتی که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در این باره انجام داده است، گفت: در پی نشست اخیر اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی که با حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش و معاونان وزیر آموزش و پرورش تشکیل شد، موضوع تعیین تکلیف تأثیر قطعی و تأثیر مثبت معدل سال یازدهم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، افزود: با توجه به اینکه مصوبه مربوطه از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر شده است، از نظر قانونی مجلس شورای اسلامی تنها می‌تواند از طریق توصیه یا پیشنهاد اقدام کند و امکان ابطال مستقیم مصوبه این شورا وجود ندارد؛ چرا که ابطال یا اصلاح این مصوبه تنها در صلاحیت اعضای خود شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

وی اضافه کرد: در همین راستا، مقرر شد وزیر آموزش و پرورش و همچنین کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به‌طور مجزا با رئیس‌جمهور که رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی است در این باره مکاتبه کنند. هدف اصلی از این مکاتبات، لغو «تأثیر قطعی» معدل سال یازدهم و بازگشت به الگوی مشابه سال گذشته است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: وزیر آموزش و پرورش نیز اخیر ضمن تأکید بر پیگیری این موضوع، اعلام کرد که تلاش‌ها برای حذف اثر قطعی معدل پایه یازدهم در جریان است و احتمال تغییر وجود دارد. با این حال، او تأکید کرد که داوطلبان باید خود را برای تمامی سناریوها، از جمله تصحیح یا تغییرات احتمالی در نحوه محاسبه یا عدم محاسبه معدل در کنکور، آماده کنند.

احمدی خاطرنشان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده این شورا با نگاهی مثبت، بررسی مصوبه خود را در دستور کار دارد و نتیجه آن به زودی اعلام خواهد شد.

پیش از این نیز وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد این وزارتخانه دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را درباره موضوع تأثیر قطعی معدل در کنکور به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه و طی نامه‌ای نیز نظرات خود را به رئیس‌جمهور اعلام کرده است./ ایرنا 

کلمات کلیدی: کنکور معدل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار